Χαρτοφυλάκιο για τη Μετανάστευση ή την Ανεργία δικαιούται ο Αβραμόπουλος

Σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επέλεξε Δημήτρη Αβραμόπουλο για την θέση του Έλληνα επιτρόπου , με στόχο την ανάληψη του χαρτοφυλακίου της Μετανάστευσης ή το χαρτοφυλάκιο, στο οποίο περιλαμβάνεται το θέμα της ανεργίας.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος -όπως και όλοι οι πολιτικοί της κυβέρνησης- είναι ιδανικός για το χαρτοφυλάκιο της Μετανάστευσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, επειδή εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες έχουν μεταναστεύσει τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό, και χιλιάδες άλλοι ετοιμάζονται να μεταναστεύσουν.

Επίσης, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι ιδανικός για το χαρτοφυλάκιο της Μετανάστευσης επειδή, όταν τον βλέπεις, σε πιάνει μια τρελή επιθυμία να μεταναστεύσεις.

Πάντως, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος πρέπει να πάρει και το χαρτοφυλάκιο στο οποίο περιλαμβάνεται το θέμα της ανεργίας.

Με 2 εκατομμύρια ανέργους, η Ελλάδα το δικαιούται αυτό το χαρτοφυλάκιο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.