Με διαγωνισμό τραγουδιού στην Αμφίπολη απαντάει η κυβέρνηση στον αποκλεισμό από την Γιουροβίζιον

Συνεχίζονται οι παραιτήσεις στη ΝΕΡΙΤ -αυτό είναι θετικό γιατί με τις παραιτήσεις μαθαίνουμε πως υπάρχει κάτι που το λένε ΝΕΡΙΤ-, ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει να αποκλειστεί από τον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον και αυτό θα είναι μεγάλο πλήγμα για τα εθνικά μας χρώματα.

Μπροστά στον κίνδυνο να βρεθεί η Ελλάδα εκτός του διαγωνισμού της Γιουροβίζιον, η κυβέρνηση Σαμαρά σκέφτεται να διοργανώσει διαγωνισμό τραγουδιού στον τάφο της Αμφίπολης.

Στον διαγωνισμό τραγουδιού της Αμφίπολης θα συμμετέχουν η Ελλάδα και η Κύπρος, που θα ψηφίσουν η μία την άλλη και θα ισοβαθμήσουν στην πρώτη θέση.

Μικροφωνική εγκατάσταση δεν θα υπάρχει, αφενός από σεβασμό στον άγνωστο νεκρό και αφετέρου για να μην τους έρθει ο τάφος στο κεφάλι από τα πολλά ντεσιμπέλ.

Τον διαγωνισμό θα παρουσιάσει η Σοφία Βούλτεψη ντυμένη Ρωξάνη, ενώ τα αποτελέσματα θα μεταδώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης με ασπίδα, σάρισα και περικεφαλαία.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.