Έμπολα-Μπόμπολα

Αγαπητέ Πιτσιρίκο, ο φοβερός ιός Έμπολα ονομάστηκε έτσι από τους επιστήμονες, από το υποσαχάριο Ποτάμι Έμπολα. Αντίθετα, το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη οφείλει την ονομασία του στον ανίκητο ιό Μπόμπολα που ενδημεί εδώ και πολλά χρόνια στην πολιτικά υποσαχάρια χώρα μας. Προς το παρόν, και στις δυο περιπτώσεις , η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Σήφης

(Αγαπητέ Σήφη, θεωρώ κακοπροαίρετο το σχόλιό σου για το Ποτάμι. Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι υπέρ του διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας αλλά διαφωνεί με τον διαχωρισμό του Κράτους από τον Μπόμπολα. Θα ψηφίσω Ποτάμι γιατί το Ποτάμι έχει Σταύρο Θεοδωράκη και Πέτρο Τατσόπουλο. Πότε άλλοτε θα υπάρξει κόμμα με δυο τόσο μεγάλες προσωπικότητες; Αν δεν σε έπεισα, να σου θυμίσω πως Θεοδωράκης και Τατσόπουλος -πριν κάνουν παρθενορραφή- ήταν υπάλληλοι του αείμνηστου ευπατρίδη και εθνικού ευεργέτη, Χρήστου Λαμπράκη. Αλήθεια, με τον συνονόματό σου, τον κροκόδειλο της Κρήτης, τι έγινε;)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.