Θέατρα

Το τελευταίο διάστημα, έχω λάβει προσκλήσεις σχεδόν από όλα τα θέατρα της Αθήνας. Τώρα μάλιστα λαμβάνω προσκλήσεις και από τα θέατρα της περιφέρειας, οπότε νιώθω την ανάγκη να γράψω κάτι:

Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους καλούς ανθρώπους που με προσκαλούν στις παραστάσεις τους.

Όμως, δεν είμαι θεατρικός κριτικός, ούτε παράγοντας του θεάτρου.

Αγαπάω το θέατρο και πηγαίνω στις παραστάσεις ως θεατής.

Επίσης, συνηθίζω να πληρώνω εισιτήριο στο θέατρο. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, πηγαίνω με εισιτήριο στο θέατρο. Είναι θέμα αρχής.

Παρακολουθώ περισσότερες παραστάσεις από αυτές για τις οποίες γράφω στο μπλογκ αλλά τώρα ξέρω από πρώτο χέρι τι κόπο και πόσο αγώνα έχει το στήσιμο μιας θεατρικής παράστασης -ειδικά, στη σημερινή χρεοκοπημένη Ελλάδα-, οπότε, αν δεν με συγκινήσει μια παράσταση, δεν μου πάει το χέρι να το γράψω.

Εκ των πραγμάτων, δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσω όλες τις παραστάσεις που γίνονται, ούτε να πάω σε όλες τις παραστάσεις στις οποίες με προσκαλούν.

Συγγνώμη λοιπόν από τους καλούς ανθρώπους που με κάλεσαν στις παραστάσεις τους και δεν θα μπορέσω να πάω.

Καλή επιτυχία.

Ευχαριστώ και πάλι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.