Νέο διάγγελμα Σαμαρά

ΣαμαράςΜετά την δεύτερη ψηφοφορία στην Βουλή και την νέα αποτυχία της κυβέρνησης να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Σταύρος Δήμας, ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται να απευθύνει και νέο τηλεοπτικό διάγγελμα στους βουλευτές που δεν ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς θα πει στο διάγγελμά του πως, αν στην τρίτη ψηφοφορία εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Σταύρος Δήμας, σκοπεύει να στείλει στη Δικαιοσύνη τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να παίξει το τελευταίο του χαρτί για να διασωθεί, στέλνοντας στη φυλακή τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, θα υπάρξουν αρκετοί βουλευτές από όλους τους πολιτικούς χώρους που θα ψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα, ώστε να πάει στη φυλακή ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ φέρονται αποφασισμένοι να ψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα και στην τρίτη ψηφοφορία, για να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ο Ευάγγελος Βενιζέλος και να διασωθεί το ΠΑΣΟΚ.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι προβληματισμένος για το ποια στάση θα πρέπει να κρατήσει στην τρίτη ψηφοφορία αλλά μάλλον θα ψηφίσει παρών, για να γλιτώσει την στενή.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.