Χρόνια πολλά!

ΗλίαςΦίλε Πιτσιρίκο, χαρά και ευτυχία σε σένα και σε όσους αγαπάς. Εύχομαι το 2015 να είναι ένα συνεχόμενο καλοκαίρι.
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους!
Φιλιά πολλά από την Εσπερία, Ηλίας

Φίλε Ηλία, εύχομαι ζωή, ελευθερία και επιδίωξη της ευτυχίας επειδή είμαι σε φάση Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ. Εύχομαι εσύ και η οικογένειά σου να περάσετε περισσότερο από δυο εβδομάδες αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Φιλιά!

(Χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους αναγνώστες, όπου κι αν είναι. Στους ξενιτεμένους -που τους παρακολουθώ μέσα από τα στατιστικά του μπλογκ να αυξάνονται διαρκώς τα τελευταία χρόνια-, καλή πατρίδα. Αν το θέλουν. Που το θέλουν σαν τρελοί, ό,τι κι αν λένε.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.