Φτάνει πια!

Γεια σου πιτσιρίκο, καλή χρονιά! Αν κι έχω ταχθεί κατά της εξουσίας, αυτή τη φορά αποφάσισα να ψηφίσω για τον εξής λόγο: Δυστυχώς, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο η κοινωνία δεν είναι έτοιμη να υποστηρίξει και να δεχτεί άμεση δημοκρατία, κίνημα αλληλεγγύης, αυτοοργάνωση, αυτοδιαχείριση κλπ κλπ, οπότε αποφάσισα να ψηφίσω ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τους εξής λόγους:

1. Πρέπει να πέσει ο Σαμαράς και η άθλια, ακροδεξιά κυβέρνησή του, καθώς είναι πολύ επικίνδυνοι για τη χώρα, τους φοβισμένους πολίτες της και τη δημοκρατία που έχει ήδη καταλυθεί. Η Ελλάδα οδηγείται απευθείας στο γκρεμό.

2.Υποκρισία! Η κυβέρνηση παρεμβαίνει στο έργο της δημοσιογραφίας. Το 95% των Μ.Μ.Ε. εξυπηρετούν τα συμφέροντα της κυβέρνησης σπέρνοντας τον τρόμο και τον πανικό σ’ έναν ηλίθιο λαό που έχει καταντήσει παρατηρητής και έρμαιο των μαύρων σελίδων της ιστορίας που γράφονται τα τελευταία χρόνια.

Απόδειξη όσων γράφω σ’ αυτό το σκέλος η παρέμβαση της νέας Βούλτεψη (Σπυράκη), η οποία κατόπιν εντολή Σαμαρά ζήτησε την απόλυση του κ.Αρβανίτη διότι αποκάλεσε τον πρωθυπουργό μαλάκα -και λίγα είπε-, που πρώτος ο γαλλικός τύπος εξέφρασε, δίκαια κατ’ εμέ, αυτούς τους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό του.

Με ποια προσόντα λοιπόν διαδήλωσε στη Γαλλία υπέρ της ελεύθερης δημοσιογραφίας; Είναι προσβολή για τη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν. Οι μόνοι που είχαν αυτό το δικαίωμα ήταν οι απλοί πολίτες.

3. Είναι αδιανόητο να χρησιμοποιεί δημόσια τη λέξη “λαθρομετανάστες” μπροστά από το σιχαμένο δημιούργημά του (φράχτης του Έβρου). Κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος. Τι είναι; Τσιγάρα, όπλα, ποτά; Η απανθρωπιά σε όλο της το μεγαλείο προς εκείνους που βασανίστηκαν, έχασαν τα πάντα και οι συνθήκες τους ανάγκασε να φύγουν από τα μέρη που γεννήθηκαν κι έζησαν. Αλληλεγγύη υπό του μηδενός.

4. Έχουν κάνει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο, ψηφίζοντας αντισυνταγματικούς-απάνθρωπους νόμους εν μία νυκτί, οι οποίοι κατακρεουργούν τη δημοκρατία που καρπώνονται. Επίσης καταπατούν ανθρώπινα ανθρώπινα δικαιώματα,τα οποία κατακτήθηκαν με σκληρούς αγώνες. Μερικά εξ αυτών: Υγεία, παιδεία, στέγη, τροφή, ελευθερία του Τύπου, ισότητα, μη φυλετικές διακρίσεις.

5.Για να γίνεται τέτοια προπαγάνδα, που όμοιά της δεν έχουμε δει κατά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ΜΑΛΛΟΝ δεν είναι δικός τους (με επιφύλαξη).

6. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι η μοναδική πολιτική δύναμη εντός της βουλής, που ίσως μπορέσει να βάλει φρένο, μέσω της εκλογής της, σ’ αυτήν την καταστροφική πολιτική.

7. Εύχομαι να μην εκλεγεί ξανά η ΝΔ. Πολύ το φοβάμαι.

Τα φιλιά μου πιτσιρίκο!

Θ.

Υ.Γ.Το σποτ της Ν.Δ. είναι ότι πιο αστείο-γελοίο έχω δει τα τελευταία χρόνια. Γελάει ο κόσμος!!!

(Αγαπητή φίλη, εγώ λέω να τον δοκιμάσουμε τον Αντώνη Σαμαρά καμιά δεκαετία ακόμα. Να του δώσουμε ακόμα μια ευκαιρία. Κρίμα είναι. Μπορεί να έχει να προσφέρει πολλά ακόμα στην χώρα. Να στηρίξουμε και τον Βενιζέλο. Μόνο 25 χρόνια τον ψηφίζουν οι Έλληνες, να μην του δώσουν άλλα 25; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δικός τους, ούτε δικός μας. Ανάγκη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν τον θέλουμε δικό μας, θα πρέπει να τον διεκδικήσουμε. Αλλιώς, θα γίνει σίγουρα δικός τους, όπως έγιναν όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν. Οι κοινωνίες δεν είναι ποτέ έτοιμες για τίποτα. Αλλά είναι και έτοιμες για τα πάντα. Σαν γυναίκα που γκαστρώνεται. Το γκάστρωμα περιμένουμε. Να είστε καλά. Καλή χρονιά!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.