Εγώ θα ψηφίσω τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο

ΑΝΤΑΡΣΥΑΟ Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος είναι στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οπότε εγώ δεν έχω καμία άλλη επιλογή από το να ψηφίσω ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πάρει το 100%, ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος θα μπει στη Βουλή.

Δεν ξέρω πώς τα περάσατε εσείς τα τελευταία χρόνια αλλά εγώ ξέρω τι πέρασε ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος αλλά και η ομάδα των δημοσιογράφων του Unfollow.

Δεν θα γράψω τα πολύ σκληρά -δεν θα τα αντέξετε- αλλά θα γράψω κάτι “ελαφρύ”: ούτε γραφεία δεν μπορούσε να νοικιάσει το Unfollow. Κανείς δεν του νοίκιαζε. Το λόγο, να τον βρείτε μόνοι σας.

Στενοχωριέμαι λίγο που, για μια ακόμα φορά, δεν θα ψηφίσω το κόμμα που θα γίνει κυβέρνηση. Μάλλον δεν πρόκειται να μου συμβεί ποτέ αυτό.

Δεν πειράζει, ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει κυβέρνηση, οπότε καλό είναι να υπάρχει και κάτι στα αριστερά του, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και αριστερά του να είναι μόνο η έρημος.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος.

Όπως λέει ο Λευτέρης, οι δημοσιογράφοι είναι πάντα απέναντι στην εξουσία. Όποια κι αν είναι.

Εγώ δεν έχω εμπιστοσύνη στα κόμματα αλλά έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους.

(Τώρα, μεταξύ μας, δεν πάει ο πιτσιρίκος να ψηφίσει κόμμα που θα γίνει κυβέρνηση. Δεν κολλάει.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.