“Ποια ΕΡΤ θέλουμε;” Απαντούν οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της αυτοδιαχείρισης

Μια νέα ΕΡΤ κυοφορείται σε αυτούς τους 20 μήνες αυτοδιαχείρισης.

Έτσι, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν μετά από Γενικές Συνελεύσεις να αποτυπώσουν την άποψή τους για μία νέα, πραγματικά Δημόσια τηλεόραση.

Θα έχει η ΕΡΤ, διευθυντή και αν όχι, πως θα λειτουργεί; Από πού θα προέρχεται η χρηματοδότηση.

Θα υπάρχουν διαφημίσεις στην νέα ΕΡΤ και αν ναι με ποιους όρους; Θα μπορούσες να υπάρξει διαφήμιση της Ελληνικός Χρυσός;

Ποιοι θα εργάζονται στη νέα ΕΡΤ και με τι όρους;

Στο στούντιο βρίσκεται ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης, εργαζόμενος της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ3, ο οποίος αναλύει ένα-ένα τα σημεία της απόφασης και μιλάει για την συνέχεια του αγώνα.

Επιπλέον, αναφέρει ότι το κείμενο των εργαζόμενων αποτελεί μία πρόταση, την υλοποίηση της οποίας,θα πρέπει να το διεκδικήσουν και οι εργαζόμενοι και ολόκληρη η κοινωνία.

Στην παρουσίαση της εκπομπής Zona Rosa, που προβάλλεται από την αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ, είναι ο Σταύρος Πανούσης και ο Χρήστος Αβραμίδης.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.