Σοκάρει η καταγγελία στο Facebook για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία δυο γυναικών στο Facebook πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου έφαγε μόνη της όλες τις πέτσες από το αρνί την ημέρα του Πάσχα. Αν η καταγγελία επαληθευθεί, κινδυνεύουν με ναυάγιο οι διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απείλησε δυο γυναίκες που επιχείρησαν να την βιντεοσκοπήσουν να τρώει μόνη της τις πέτσες από το αρνί, αφού είχε ήδη φάει μόνη της το κοκορέτσι.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανάγκασε τις δυο γυναίκες να σβήσουν ό,τι είχαν τραβήξει, ενώ στη συνέχεια άρπαξε τα κινητά των δυο γυναικών για να διαπιστώσει αν είχαν σβήσει το υλικό.

Μάλιστα, οι δυο γυναίκες καταγγέλλουν πως η Πρόεδρος της Βουλής τις ειρωνεύτηκε γιατί τα κινητά τους δεν ήταν τελευταίας τεχνολογίας.

“Δεν ντρέπεστε να κυκλοφοράτε ακόμα με αυτές τις μπακατέλες;” φέρεται να είπε απαξιωτικά στις δυο γυναίκες η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όπως ισχυρίζονται οι δυο γυναίκες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έτρωγε επιδεικτικά τις πέτσες από το αρνί, απειλώντας τους πάντες με εξεταστική επιτροπή της Βουλής.

Μάλιστα, οι δυο γυναίκες υποστηρίζουν πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφού έφαγε τις πέτσες, ήπιε Coca Cola και ρεύτηκε βροντερά.

Το επεισόδιο επιβεβαιώνεται και από το άτυχο αρνί, το οποίο έκανε σχετική δημοσίευση στο λογαριασμό του στο Facebook και πήρε 1243 like και 2 εκατομμύρια μπε.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.