Η ελπίδα αποκοιμήθηκε

SYRIZA-TAM-DIATHESIMA

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαφωνούμε με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου
αλλά αυτά έκαναν και οι προηγούμενοι

Διαφωνούμε με τη χρήση των ταμειακών διαθεσίμων των φορέων του δημοσίου αλλά το είχαν αποφασίσει οι προηγούμενοι

– Διαφωνούμε με την αποπληρωμή του επαχθούς & επονείδιστου δημόσιου χρέους αλλά αυτό το είχαν δημιουργήσει οι προηγούμενοι

Μην περιμένετε θαύματα!
Μια απλή κυβέρνηση είμαστε…

ΣΥΡΙΖΑ
Η ελπίδα αποκοιμήθηκε

(Αγαπητέ Jo Di, το πρόβλημα είναι ότι, εκτός από την ελπίδα, αποκοιμήθηκε και η κοινωνία. Δεν κουνιέται φύλλο. Για μια ακόμα φορά, οι Έλληνες έκαναν ανάθεση στην κυβέρνηση. Δεν μαθαίνουμε με τίποτα. Πάντως, εγώ έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στους “δανειστές” και στους “θεσμούς”. Είναι τόσο κτήνη που μπορεί -κατά λάθος- να λειτουργήσουν υπέρ της Ελλάδας. )

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.