Επίθεση από θαυμαστές του δέχτηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα Εξάρχεια

Varoufakis1Επίθεση από νεαρούς θαυμαστές του δέχτηκε χτες το βράδυ ο Γιάνης Βαρουφάκης, ενώ δειπνούσε σε εστιατόριο στα Εξάρχεια μαζί με τη σύζυγό του.

Περισσότερα από 30 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το εστιατόριο που δειπνούσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ζητώντας του επίμονα αυτόγραφα.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αναγκάστηκε να βγει από το εστιατόριο, και, επειδή δεν είχε αυτόγραφα, υπέγραψε στα χέρια και στα μάγουλα των θαυμαστών του.

Στη συνέχεια, ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε μια δωρεάν διάλεξη στους νεαρούς θαυμαστές του, οι οποίοι είναι άσχετοι με τα οικονομικά αλλά είναι διψασμένοι για μάθηση.

Κάποιοι από τους νεαρούς παραπονέθηκαν στον Γιάνη Βαρουφάκη που δεν έχει ούτε ένα μπάτσο για ασφάλεια -αφού ήθελαν να δείρουν κάποιον για να μην πάει χαμένη η βραδιά- αλλά ο Βαρουφάκης τους είπε πως δεν χρειάζεται ασφάλεια γιατί είναι σφίχτερμαν και τους δέρνει όλους μόνος του.

Ένας νεαρός παραπονέθηκε στον Γιάνη Βαρουφάκη επειδή δεν πλάκωσε στα μπουνίδια τον Ντάισελμπλουμ -δεν ήξερε πως τα κορίτσια δεν τα χτυπάμε ποτέ-, ενώ ένας άλλος διαμαρτυρήθηκε στον Βαρουφάκη επειδή γράφει το όνομά του με ένα “ν”, και του είπε πως θα έπρεπε να το γράφει με τρία “γ”, αφού είναι γαμάτος .

Στη συνέχεια, ο Γιάνης Βαρουφάκης ανέβασε όλους τους θαυμαστές του πάνω στη μηχανή του και πήγε και τους κέρασε σουβλάκια στον Κάβουρα για να στανιάρουν, ενώ, παράλληλα, τους έλεγε και ιστορίες από τα αξέχαστα γεγονότα του Χημείου, που αυτοί δεν τα ξέρουν, γιατί ήταν αγέννητοι τότε και νομίζουν πως τα Εξάρχεια ήταν πάντα αυτό το ξενέρωμα που είναι σήμερα.

Μετά, ο Γιάνης Βαρουφάκης πέταξε με τους ιπτάμενους αναρχικούς πάνω από τα Εξάρχεια, και τους έδειξε πώς να στρίβουν χωρίς να βγάζουν φλας.

Καθεστωτικά ΜΜΕ υποστήριξαν πως ο Γιάνης Βαρουφάκης προπηλακίστηκε από αναρχικούς στα Εξάρχεια αλλά αυτά είναι ψέματα, γιατί όλοι ξέρουμε πως οι αναρχικοί δεν πάνε ποτέ τριάντα εναντίον ενός, αφού αυτό το κάνουν μόνο οι φασίστες. Έτσι, δεν είναι;

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.