Η Αγία Βαρβάρα το Σάββατο στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον

eurovisionΗ Αγία Βαρβάρα θα είναι η έκπληξη της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision στον τελικό του Σαββάτου, μετά από απόφαση της ελληνικής επιτροπής.

Μπορεί το τραγούδι της Ελλάδας να προκρίθηκε στον τελικό αλλά είναι ολοφάνερο πως η σκηνική παρουσία της Μαρίας-Έλενας Κυριάκου δεν είναι αρκετή για να την φέρει στην πρώτη θέση.

Ο διαγωνισμός της Γιουροβίζιον έχει μεγάλες απαιτήσεις στις μέρες μας, αφού οι Ευρωπαίοι τηλεθεατές τα έχουν δει όλα πια -από τραβεστί με μούσι ως την Άννα Βίσση- και δεν συγκινούνται εύκολα.

Ενδεικτικό των υψηλών απαιτήσεων της Γιουροβίζιον είναι ο αποκλεισμός της Φινλανδίας από τον τελικό, αφού τα μέλη του συγκροτήματος με σύνδρομο Down άφησαν αδιάφορο το κοινό.

Οι ειδικοί του διαγωνισμού πιστεύουν πως δεν αρκεί το σύνδρομο Down για να φέρει την διάκριση στην Γιουροβίζιον, και πως θα έπρεπε οι Φινλανδοί να στείλουν νταουνάκια που είναι τρανσέξουαλ ή να φοράνε έστω μια φούστα.

Η Ελλάδα ρίσκαρε στέλνοντας μια κανονική γυναίκα στην Γιουροβίζιον, οπότε η εμφάνιση στη σκηνή της Αγίας Βαρβάρας το βράδυ του Σαββάτου θα δώσει λάμψη στην ελληνική συμμετοχή, αφού δεν έχει εμφανιστεί ποτέ μέχρι σήμερα κάποιος άγιος στην Γιουροβίζιον.

Το κουτί με τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας θα βρίσκεται στο κέντρο της σκηνής, ενώ η Έλενα-Μαρία Κυριάκου θα τραγουδάει πεσμένη στα γόνατα και δυο χορευτές -που θα είναι ντυμένοι παπάδες- θα την ξορκίζουν με βοϊδόπουτσες.

Δεν είναι ακόμα γνωστό αν η Έλενα-Μαρία Κυριάκου θα ανοίξει το κουτί με τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας στη σκηνή, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγουδίστρια της χώρας μας θα είναι ντυμένη καλόγρια και το ράσο της θα έχει δυο τρύπες, ώστε να είναι έξω οι βύζοι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.