Ψεύτικα τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας -που έχουν τεθεί σε προσκύνημα στο αντικαρκινικό νοσοκομείο “Άγιος Σάββας”- δεν ανήκουν στην Αγία Βαρβάρα.

Στην αποκάλυψη πως τα λείψανα δεν είναι της Αγίας Βαρβάρας προέβη ένας γιατρός του νοσοκομείου, ο οποίος έκανε σειρά αναλύσεων και εξετάσεων στα κόκαλα και το DNA του σκελετού.

Σύμφωνα με τον γιατρό, τα οστά ανήκουν σε έναν σκύλο, ο οποίος ήταν μάλλον ο σκύλος της Αγίας Βαρβάρας και πιθανότατα ονομαζόταν Αζόρ, αφού ανάμεσα στα κόκαλα βρέθηκε ένα λουρί με την ταυτότητά του και ένα φίμωτρο.

Η αποκάλυψη πως τα οστά δεν ανήκουν στην Αγία Βαρβάρα έχει σοκάρει τους πιστούς που συνωστίζονταν τόσες ημέρες για να προσκυνήσουν τα λείψανα ενός σκύλου.

Μάλιστα, κάποιοι πιστοί έχουν αρχίσει να γαβγίζουν, ενώ γέμισαν τσιμπούρια.

Η Ιερά Σύνοδος αναφέρει πως ο σκύλος της Αγίας Βαρβάρας είναι κι αυτός άγιος, ενώ προέβη σε έντονο διάβημα στην Καθολική Εκκλησία που μας έστειλε ψεύτικα κόκαλα.

Τώρα, τα κόκαλα του Αζόρ θα μεταφερθούν για προσκύνημα στην κλινική μικρών ζώων “Η Κιβωτός του Νώε”, ώστε να γιατρέψουν τα σκυλάκια από τη μόρβα, τη λύσσα και το καλααζάρ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.