Η τουαλέτα της Δημοκρατίας

Σε μεγάλη κρίση βρίσκεται η Δημοκρατία στη χώρα μας, αφού συνδικαλιστής των ΜΑΤ κατήγγειλε πως η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν επέτρεψε το περασμένο Σάββατο σε άνδρες των ΜΑΤ να ικανοποιήσουν την φυσική τους ανάγκη στη Βουλή.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ολιγαρχών, η Βουλή δεν είναι ο ναός της δημοκρατίας αλλά η τουαλέτα των ΜΑΤ.

Όπως αναφέρει ο γνωστός αστυνομικός ρεπόρτερ Βάγγος Καραρουφιάν, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαγόρευσε στους άνδρες των ΜΑΤ να κατουρήσουν στη Βουλή, ενώ τους προέτρεψε να πάνε να κατουρήσουν πίσω από τα κυπαρίσσια.

Μάλιστα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπέβαλε σε βασανιστήρια τους άνδρες των ΜΑΤ, αφού είχε πάρει μια ντουντούκα και έκανε “τσσσσσσσσσσσσσσσσσσ…”, με αποτέλεσμα να πάει να σκάσει η φούσκα τους.

Οι άνδρες των ΜΑΤ κατούρησαν μέσα στα κράνη τους, ενώ ένας που χέστηκε πάνω του, σκουπίστηκε με το γκλομπ του, ενώ οι υπόλοιποι του έριχναν χημικά για να φύγει η σκατίλα.

Οι αστυνομικοί είναι έξαλλοι γιατί δεν μπορούν πια να κατουράνε στη Βουλή, την τουαλέτα της Δημοκρατίας.

Οι αστυνομικοί ζητούν να επανέλθει το καθεστώς κατουρήματος που ίσχυε με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, όταν η Βουλή ήταν το ορμητήριο των ΜΑΤ, ενώ από τα υπόγειά της έβγαιναν δεκάδες ασφαλίτες, για να διαλύσουν τις διαδηλώσεις.

Πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να τηρεί την προεκλογική του υπόσχεση να διαλύσει τα ΜΑΤ, αφού θα τους αφήσει να κατουριούνται πάνω τους και θα πάθουν όλοι υπερτροφία του προστάτη, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν σε παραίτηση.
.
(Θέλω να παρατηρήσω πως υπάρχουν ανάμεσά μας άνθρωποι που θεωρούν λογικό η Βουλή να είναι όλα αυτά τα χρόνια η τουαλέτα και το ορμητήριο των ΜΑΤ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.