Νέο κείμενο της Ελλάδας στους δανειστές

baby dogΚαι νέο κείμενο με προτάσεις έστειλε η Ελλάδα στους δανειστές, αφού το σχέδιο είναι να τους στέλνουμε εκατό κείμενα την ημέρα, ώστε να τους έχουμε διαρκώς απασχολημένους με το να διαβάζουν τα κείμενά μας, και να μην έχουν χρόνο να αντιδράσουν.

Στο νέο κείμενο, εκτός από τις προτάσεις, η κυβέρνηση έβαλε και δυο χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, για να πάνε οι δανειστές να πιούνε ένα καφεδάκι στην υγειά μας.

Παράλληλα, ο Γιάνης Βαρουφάκης ζωγράφισε καρδούλες στον φάκελο και έγραψε: Greece+Daneistes=Love for Ever.

Οι προτάσεις της Ελλάδας χωρίζονται σε δυο κείμενα που χωρίζονται σε τέσσερα κείμενα, τα οποία χωρίζονται σε οκτώ κείμενα, και πάει λέγοντας, με αποτέλεσμα οι δανειστές να μην ξέρουν τι διαβάζουν και να τα έχουν χαμένα, αφού είναι σαν να παίζουν το κυνήγι του χαμένου θησαυρού.

Η κυριότερη πρόταση της Αθήνας στους δανειστές είναι να πάνε για διακοπές, να κάνουν τα μπάνια τους, να πιούνε τα ποτάκια τους, και από Σεπτέμβρη βλέπουμε τι θα γίνει.

Ο Νίκος Παππάς και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος παραμένουν στις Βρυξέλλες -αφού έχουν χτυπήσει δυο φοβερές θεογκόμενες και την περνάνε φίνα-, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ψάξουν να βρουν και καμιά δουλίτσα part-time, για να βγάζουν τα έξοδά τους.

Γενικά, η φάση είναι πολύ γαμάτη, αφού, για πέμπτο συνεχή χρόνο, οι πάντες ασχολούνται μαζί μας, ενώ τα προηγούμενα χρόνια μας είχαν γραμμένους κανονικά.

(Θα έπρεπε να μπορούσατε να δείτε από πού ποστάρω αυτό το κείμενο.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.