Είναι χεσμένοι

HesmenoiΑγαπητέ Πιτσιρίκο,
Το πιο σημαντικό για μένα μέσα από αυτό το δημοψήφισμα είναι ότι θα μετρηθούμε. Θα ξεχωρίσουν οι χέστηδες, οι βολεμένοι, οι συμφεροντολόγοι από τους άλλους. Αυτούς τους άλλους δεν θα τους χαρακτηρίσω ούτε ως πατριώτες, ούτε ως έξυπνους αλλά ως ανθρώπους με αξιοπρέπεια που μπορούν να καταλάβουν δυο πράματα πέρα από την μύτη τους, το εγώ τους και την “Ευρώπη” όπως την έχουν κάνει.

Επίσης, αυτό που μου αρέσει είναι ότι λόγω της τεχνολογίας όλα καταγράφονται.

Στο μέλλον δεν θα υπάρχουν τα διλήμματα, ποιος είπε ναι ποιος είπε όχι για ποιο λόγο κλπ.

Θα ξέρουμε ότι ο τάδε μαλάκας είπε βάστα γερά ΔΝΤ, με ήχο, εικόνα, σε replay, σε αργή κίνηση. Δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες.

Τέλος σου στέλνω μια φωτό από έναν αδερφικό φίλο που συνεργαζόμαστε, ο οποίος ζει εδώ και 15 χρόνια Γερμανία.

Είναι φωτό από εφημερίδα τους που, όπως βλέπεις, είναι γραμμένο το άρθρο σε Ελληνικά και Γερμανικά. Εκ πρώτης όψεως θα πει κάποιος ότι προπαγανδίζουν υπέρ του ΝΑΙ.

Εγώ το μεταφράζω ως ότι είναι χεσμένοι. Η χασούρα που θα πάθουν, αν δεν βρεθεί λύση, είναι ανυπολόγιστη.

Δεν θα κάτσουν να την υποστούν για να μας κάνουν ντα, όταν η κατάσταση έρθει στο αμήν. Αρκεί να βαστήξουμε κόντρα.

Αλλά και πάλι, αν τα κάνουνε πουτάνα, τουλάχιστον στα μελλοντικά παιδιά μου θα λέω ότι ο πατέρας τους δεν ήταν χέστης και κυρ-Παντελής.

Με εκτίμηση

Παντελής

(Αγαπητέ Παντελή, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αυριανού δημοψηφίσματος, οι εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα είναι ραγδαίες. Έχει γίνει γελοία η Ευρωπαϊκή Ένωση. Εμείς ΟΧΙ. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.