Η Ελλάδα αποχωρεί από τις διαπραγματεύσεις

tsipras1Μετά την θριαμβευτική ομιλία του στο ευρωκοινοβούλιο, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε πως η Ελλάδα αποχωρεί από τις διαπραγματεύσεις και πήγε για διακοπές στη Νάξο.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως δίνει διορία μέχρι την Κυριακή το βράδυ στους Ευρωπαίους εταίρους να βρουν μια λύση, ενώ διευκρίνισε πως, αν δεν βρουν λύση, θα τους αναγκάσει να επιστρέψουν στις σπηλιές.

“Έκανα μεγάλη υπομονή με την Μέρκελ, τον Γιούνκερ και τους άλλους πουθενάδες τους τελευταίους πέντε μήνες” είπε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε πως έχει και δουλειές και δεν μπορεί να ασχολείται συνέχεια με τα δουλάκια των τραπεζιτών και των ολιγαρχών.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε πως το έλλειμμα δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα την διαλύσει, οπότε η Ελλάδα δεν έχει καμιά δουλειά με τα φασισταριά που καταπιέζουν τους πολίτες των χωρών τους.

Η απόφαση της Ελλάδας να αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις έχει σκορπίσει τον πανικό στην Μέρκελ, τον Σόιμπλε και τον Γιούνκερ που ρίχνουν τώρα ο ένας τις ευθύνες στον άλλον.

Οι επόμενες ημέρες προβλέπονται πολύ ενδιαφέρουσες, αφού, για μια ακόμα φορά, η Ελλάδα καλείται να σώσει την Ευρώπη.

Αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το τροπάρι.

Αν η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει, ας σωθεί μόνη της.

Πολύ ασχοληθήκαμε.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.