Παρηγοριά προς Συριζαίους

fidelΜετά το νέο Μνημόνιο που έφερε ο Αλέξης Τσίπρας από τις Βρυξέλλες, οι συριζαίοι έχουν πάθει ντουβρουτζά. Σήμερα, ένας φίλος έκλαιγε στον ώμο μου, ενώ τα μέιλ και τα μηνύματα που έχω πάρει στάζουν πόνο και πίκρα.

Ήλπιζαν οι καημένοι πως ο Αλέξης Τσίπρας θα αποδειχτεί καλύτερος από τους προηγούμενους.

Δυστυχώς, την πάτησαν.

Η απορία όλων είναι γιατί ο Αλέξης Τσίπρας πήγε σε δημοψήφισμα και έκανε ένα λαό να ελπίζει μετά το 61,3% ΟΧΙ, αφού είχε ήδη αποφασίσει να πάει σε Μνημόνιο.

Δεν μπορούν να καταλάβουν οι δόλιοι πως ο Τσίπρας πήγε σε δημοψήφισμα για να βγει το ΝΑΙ ή έστω μια μικρή νίκη του ΟΧΙ με καναδυό μονάδες. Και ήρθε το 61,3% και έπαθε την πλάκα του.

Θα ήθελα να πω στους φίλους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και πίστεψαν στον Αλέξη Τσίπρα να μην στενοχωριούνται.

Δεν την πάτησαν μόνο αυτοί. Την πάτησε και ο Φιντέλ Κάστρο.

Την επομένη του δημοψηφίσματος, ο Φιντέλ Κάστρο έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα, όπου τον αποκαλεί “εξοχότατο”, “εντιμότατο” και “σύντροφο”.

Για το νέο Μνημόνιο δεν του έχει στείλει ακόμα συγχαρητήρια του Αλέξη ο Φιντέλ.

Βρε κουτά συριζόπουλα, εδώ την πάτησε με τον Αλέξη Τσίπρα κοτζάμ Φιντέλ Κάστρο που έχει φάει τη ζωή και την επανάσταση με το κουτάλι -και επιβίωσε από εκατοντάδες απόπειρες δολοφονίας-, δεν θα την πατούσατε εσείς που είσαστε και χάπατα;

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.