Δεν θα επιτρέψουμε να ξεπουληθεί η χώρα μας

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορούσε την κυβέρνηση Σαμαρά πως ξεπουλάει τη δημόσια περιουσία και τον φυσικό πλούτο της χώρας. Αυτό το καλοκαίρι, το κάνει ο ίδιος και η κυβέρνησή του.

Οι κυβερνήσεις εξαπάτησαν τους πολίτες και ξεπουλούν τη χώρα.

Δεν εξαπατήθηκαν μόνο οι αριστεροί πολίτες. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν εξαπατηθεί οι πολίτες όλων των πολιτικών χώρων.

Οι πολίτες πρέπει να αντιδράσουν ενωμένοι στο ξεπούλημα της χώρας μας.

Δεν είναι ώρα για κομματικούς διαχωρισμούς. Είναι η ώρα της συνεργασίας. Αυτό φάνηκε και στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Οι πολίτες πρέπει να αντιδράσουν δυναμικά. Οι τοπικές κοινωνίες δεν πρέπει να επιτρέψουν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και του φυσικού πλούτου της χώρας.

Πρέπει να δημιουργηθούν τοπικά δίκτυα σε όλη τη χώρα που θα ενωθούν μεταξύ τους σε ένα μεγάλο δίκτυο που θα αποτρέψει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας

Ξεκινώντας από τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, δεν πρέπει να επιτρέψουμε να περάσουν από το ελληνικό δημόσιο στο γερμανικό δημόσιο.

Οι πολιτικοί ξεπουλούν τη χώρα. Πρέπει να τους σταματήσουμε και να ακυρώσουμε τις προδοτικές συμφωνίες.

Η χώρα δεν τους ανήκει.

Η χώρα ανήκει στους πολίτες και στις γενιές που έρχονται μετά από εμάς.

Οφείλουμε να την παραδώσουμε ακέραιη.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.