Ουάου!

Google analyticsΟπωσδήποτε, είναι μια κάποια επιτυχία ένα μπλογκ να κάνει σχεδόν 3 εκατομμύρια page views σε ένα μήνα. Κρίμα που δεν έχω χρήματα να αγοράσω γαλλικές σαμπάνιες να το γιορτάσω, και θα αναγκαστώ πάλι να απαλλοτριώσω σαμπάνιες από το super market.

Αν υπάρχει ένα μόνο πράγμα που η ύπαρξη αυτού του μπλογκ προσπαθεί να πει δέκα χρόνια τώρα, είναι πως υπάρχει και ένας άλλος τρόπος. Εύχομαι να γίνουν πολλοί αυτοί που θα τον ακολουθήσουν.

Σχεδόν 3 εκατομμύρια page views, πάνω από 87 χιλιάδες followers στο Twitter, και πάνω από 60 χιλιάδες στο Facebook. Καθόλου άσχημα για κάποιον που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στην τηλεόραση, σε μια χώρα που δεν υπάρχεις αν δεν είσαι τηλεοπτικό πρόσωπο.

Ευχαριστώ τους φίλους αναγνώστες και τους φίλους που μου στέλνουν τα όμορφα κείμενά τους.

Και μια συγγνώμη στους φίλους τα κείμενα των οποίων δεν μπόρεσα να δημοσιεύσω. Πραγματικά, ήταν τόσα πολλά τα μέιλ με κείμενα τους δυο τελευταίους μήνες, που, ακόμα κι αν υπήρχε ένας άνθρωπος να ανεβάζει κείμενα όλη μέρα, δεν θα προλάβαινε να το κάνει. Οι αναγνώστες είναι πάρα πολλοί -το βλέπετε από τα στατιστικά- και εγώ συνεχίζω να είμαι μόνο ένας άνθρωπος. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Η μόνη δύναμη ενός μπλογκ είναι οι αναγνώστες του.

Το κατάλαβα τον Μάιο του 2005, ένα μήνα αφού έφτιαξα αυτό το μπλογκ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.