Από Σκωτία με αγάπη

Τελικά είναι δύσκολο να είσαι αριστερός, Πιτσιρίκο. Είναι δύσκολο να είσαι συνεπής σε αυτήν την χώρα. Προφανώς και πρέπει να σταματήσουμε να αποκαλούμε αυτήν την κυβέρνηση, της αριστεράς.

Τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα και παρακολουθούν την κατάσταση, θα νομίζουν ότι αυτή η ξεφτίλα είναι αριστερά.

Κλάμα που έπεσε εδώ -στην Σκωτία- Πιτσιρίκο, όταν ο Τσίπρας υπέγραψε, δεν έχω λόγια να περιγράψω

Απόγνωση και ξεπακετάρισμα από πολλούς, μιας και το είχαν πάρει απόφαση ότι, τώρα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα ήταν πια μετανάστες αλλά θα μπορούν να γυρίσουν Ελλάδα.

Κι εγώ απογοητεύτηκα. Δεν λέω, όλοι ήταν ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το δημοψήφισμα, αλλά όσοι δεν είναι κομματικοποιημένοι μπορούν να δουν πιο καθαρά την κατάσταση, ακόμα και αν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ· ότι τελικά τίποτα δεν αλλάζει με τις εκλογές (και για να κάνω quote το γνωστό ρητό: αλλιώς θα ήταν παράνομες).

Κρίμα γιατί όχι τίποτα άλλο αλλά κάναμε και τους δεξιούς, πασόκους και λοιπό εμετό ανθρώπους, που, αντί να κρύβονται στις τρύπες τους, μιλάνε κιόλας!

Κάνει αντιπολίτευση ο Άδωνις· ο Άδωνις που, όταν έφευγα από την Ελλάδα, πριν καμιά πενταετία, ήταν το τρολ της ελληνικής τηλεόρασης και πολιτικής σκηνής, και τώρα βλέπω ότι τα λαϊκίστικα επιχειρήματά του αποτελούν βάση για πολιτική σκέψη. Είμαστε γελοίος λαός, τελικά.

Αυτό σε όλους τους Highlanders Έλληνες φίλους μου στη Σκωτία -και όχι μόνο- να διαβάσουν και να σκεφτούν, που χτυπήθηκαν κάτω σαν χταπόδια, αισθανόμενοι προδομένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Καληνύχτα…αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ.

Με αγάπη όπως πάντα!

Kisses and hugs!

Χ.

(Αγαπητή φίλη, ο Τσίπρας έκανε μεγάλο καλό στη χώρα. Φαντάζεστε να είχε κάνει πράξη αυτό που είχε πει μετά τις εκλογές πως αυτός, για αλλαγή, θα τηρήσει όσα έλεγε προεκλογικά; Θα ήταν πολύ στενοχωρημένοι τώρα οι ψηφοφόροι των άλλων κομμάτων. Ενώ τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχτηκε τα ίδια σκατά με τα δικά τους κόμματα, είναι όλοι χαρούμενοι που είναι όλοι σκατάδες. Δεν είναι υπέροχο; Υπέροχη ήταν και η θάλασσα σήμερα. Να είστε καλά. Και θα κάνω κάποια στιγμή αυτό που μου ζητήσατε και δεν το έγραψα στο ποστ. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.