Έχω μια ιδέα

ladiΜετά την έξοχη ιδέα που είχε ο Σάββας Τσεσμελόγλου να γράψει για αυτά που παράγει η χώρα μας -και για τις δυνατότητες παραγωγής που έχει- ακολούθησαν αρκετά κείμενα φίλων αναγνωστών που αναφέρονται στην παραγωγικότητα της χώρας μας.

Με αφορμή αυτά τα κείμενα μου ήρθε μια ιδέα:

Γιατί να μείνουμε στα κείμενα;

Θα ήθελα να κάνω κάλεσμα στους Έλληνες -αλλά και στους ξένους- που ζουν και παράγουν στην Ελλάδα να μου γράψουν για τα προϊόντα που παράγουν.

Με απλά και κατανοητά λόγια, να γράψουν για τα προϊόντα τους και για την παραγωγή τους.

Αυτός θα είναι ένας τρόπος για να γίνουν τα προϊόντα τους πιο γνωστά στους πολίτες της χώρας αλλά και στους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό· ειδικά, για τους πιο μικρούς παραγωγούς.

Παράλληλα, οι αναγνώστες του μπλογκ θα μπορούν να τα αγοράζουν και να στηρίζουν τους παραγωγούς.

Εγώ αναλαμβάνω την “διαφήμιση” αυτών των προϊόντων. Δωρεάν, βέβαια. Το μπλογκ έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ αναγνωσιμότητας -τουλάχιστον για ένα ατομικό μπλογκ-, οπότε θα διαβάσουν πάρα πολλοί άνθρωποι για τα προϊόντα που παράγονται σήμερα στην Ελλάδα.

Η μόνη μας ελπίδα είμαστε εμείς και η στήριξη του ενός προς τον άλλο.

Να φτιάξουμε μια δική μας οικονομία μέσα στην δική τους.

Περιμένω τους παραγωγούς.

(Όποιος φίλος έχει κάποια ιδέα ή κάποια πρόταση για το συγκεκριμένο θέμα, τον παρακαλώ να μου την γράψει. Επίσης, θα ήθελα και άλλα κείμενα από φίλους αναγνώστες που γνωρίζουν στοιχεία για την παραγωγή στην Ελλάδα. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.