Αριστερά για κλάματα

Αγαπητέ πιτσιρίκο
Δέκα μέρες έχουν περάσει από τις εκλογές και ήδη θαυμάζουμε την κυβέρνηση για την αριστεροσύνη της.

Ο Τσίπρας κόβει βόλτες σε επενδυτικά κέντα στις Η.Π.Α. -προσπαθώντας να συνεννοηθεί-, κάνοντας χάζι με τύπους όπως ο Κλίντον, ο οποίος βομβάρδισε μεταξύ άλλων την Γιουγκοσλαβία, και ο Σόρος.

Από αυτή την αντικαπιταλιστική γιορτή, δεν θα μπορούσε να λείπει η ομιλία της ακτιβίστριας Γιάννας Αγγελοπούλου για τις αρετές του Αλέξη.

Φυσικά, δεν πρέπει να λησμονηθεί η επιμονή της Λούκα Κατσέλη για την σίγουρη επιτυχία του μνημονίου και τις αναπτυξιακές δυνατότητες που αυτό έχει, παρά τις διαφωνίες των ίδιων των Αμερικανών.

Στα εσωτερικά τώρα, η “αριστερή” κυβέρνηση δεν μπορεί να περάσει ούτε μια απλή διάταξη για την απαλλαγή από το προσηλυτιστικό μάθημα των θρησκευτικών .

Βγήκε ο Τζερόνιμο -που αυτός και το σινάφι του πληρώνονται από το κράτος- είπε δυο τρεις μπαρούφες για την συνταγματικότητα της ορθόδοξης παιδείας και χεστήκανε πάνω τους.

Δεν θα γίνουν μονομερείς ενέργειες στο θέμα των θρησκευτικών, δήλωσε ο Φίλης.

Ούτε καν λόγος για φορολόγηση της περιουσίας της Εκκλησίας και τον διαχωρισμό της από το κράτος.

Όλος αυτός ο ντόρος για μια γαμημένη απαλλαγή από ένα μάθημα που για δέκα χρόνια προσηλυτίζει και προπαγανδίζει στα μυαλά παιδιών, σε μια χώρα που η ανεξιθρησκία είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη.

Τουλάχιστον υπάρχει και η Νέα Δημοκρατία να γελάμε λίγο.

Βασικοί υποψήφιοι για την προεδρεία ο Μητσοτάκης και ο Γεωργιάδης.

Κάτι σαν κωμωδία του ασπρόμαυρου κινηματογράφου.

Ο ζαβός και ο τρελός.

Αναστάσης

Υ.Γ. Έτσι θέλουν να ζουν οι Έλληνες ; Εκλογικεύοντας το αισχρό σε αποδεκτό ;

Καλή δύναμη

(Αγαπητέ Αναστάση, η όλη κατάσταση είναι φαρσοκωμωδία αλλά βλέπω να γυρνάει σε βαρύ δράμα. Ο Αλέξης Τσίπρας τελείωσε το παλιό και έφερε το νέο. Και το νέο είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου. Κι αυτό είναι Αριστερά. Τι να σχολιάσει κανείς; Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.