Αδέρφια αμυνθείτε


Αγαπητέ πιτσιρίκο,
Στα κείμενα σου “Let’s dance”,“Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα”,“Αδέρφια η νίκη είναι κοντά”, και τόσα άλλα, δείχνεις αυτό που πιστεύει πολύς κόσμος, ότι όλα αυτά τα σχέδια και οι διατάξεις που πέρασαν ή θα περάσουν είναι ανεφάρμοστα και, άρα, θα καταρρεύσει το σύστημα.

Έχεις δίκιο, φυσικά, αλλά, πέρα από τη θεωρία του ώριμου φρούτου, πιστεύω πως, όταν μας χτυπάνε διαρκώς, οφείλουμε κάποια στιγμή να αμυνθούμε.

Τώρα ειδικά, που θα αποτελειώσουν τον κοσμάκη με κατασχέσεις για κάθε είδους χρέη, προς τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία κλπ.

Ο τρόπος, μεταξύ άλλων πολλών κειμένων, περιγράφεται πολύ ωραία στα “Δύο απλά και συγκεκριμένα ερωτήματα” και “Ανεφάρμοστο και πάσης Ελλάδος”.

Αδέρφια αμυνθείτε

Φιλικά

Σόλων

(Αγαπητέ φίλε, κείμενο δεν σου έχει ξεφύγει. Αλλά πάλι θα αμυνθούμε; Πότε θα επιτεθούμε επιτέλους; Για αυτή την επίθεση ζω. Πάντως, είναι καλό να αρχίσουν οι κατασχέσεις σπιτιών, για να δούμε αν θα αντιδράσουν -έστω σε αυτό- οι Έλληνες. Αν δεν αντιδράσουν ούτε στις κατασχέσεις, πάει να πει πως είναι κλινικά νεκροί. Ελπίζω να μην γίνει όπως στην Ισπανία, όπου έτρεχαν οι αναρχικοί και προσπαθούσαν να εμποδίσουν τους αστυνομικούς να βγάλουν τους ανθρώπους από τα σπίτια τους αλλά κουράστηκαν κάποιοι στιγμή και οι αναρχικοί να τρώνε ξύλο, οπότε, αφού σταμάτησαν οι κατασχέσεις για λίγο εξαιτίας των αυτοκτονιών που υπήρξαν, συνεχίζονται τώρα κανονικά. Συνηθίζουν οι άνθρωποι και τις κατασχέσεις, όπως συνηθίζουν και τους εκατοντάδες πνιγμένους πρόσφυγες δίπλα τους. Όσο για το βίντεο με τον απατεώνα Τσίπρα και το “Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”, εγώ λέω “Κανένα σπίτι στα χέρια πρώην Κνίτη”. Το ανεφάρμοστο του Μνημονίου θα καθαρίσει για εμάς. Το θέμα τώρα είναι τι θα γίνει μετά και ποιοι θα βγουν μπροστά. Θα νικήσουμε. Εκτός αν χάσουμε. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.