Ερωτεύτηκα την πατούσα σου!

Πιτσιρίκο, καλησπέρα!
Δεν ξέρω αν τα πόδια που φαίνονται στη φωτογραφία της ανάρτησης «Επιστρέφοντας» είναι δικά σου, αλλά, ειλικρινά, είναι από τις πιο σέξι, ερωτεύσιμες, αρρενωπές πατούσες που έχω δει ποτέ!

Κι αυτά στα λέει μια γυναίκα 46 ετών που δεν είχε ποτέ σχέση με ποδολαγνείες και σχετικά φετίχ!

Είναι πραγματικά έργο τέχνης!

Να είσαι καλά!

Λ.

Υ.Γ. Σε διαβάζω χρόνια και είναι η πρώτη φορά που σου γράφω. Κοίτα να δεις τι κάνει μια πατούσα! Ανεξάρτητα, όμως, από το κίνητρο της επικοινωνίας, αυτό που ήθελα πάντα να σου πω είναι ότι τα κείμενά σου τα λατρεύω κυρίως επειδή επιδρούν στο υποσυνείδητό μου και όχι στη λογική… Χαίρομαι που «σε γνώρισα»!

(Αγαπητή φίλη, δικά μου είναι τα πόδια στην φωτογραφία. Αλλά αυτές δεν είναι οι πατούσες μου. Είναι το πάνω μέρος που κάπως αλλιώς το λέμε. Αν δείτε τις πατούσες μου, θα πάθετε πλάκα. Κι εγώ τις ερωτεύομαι. Αποφεύγω να κάνω πεντικιούρ γιατί η πεντικιουρίστα μου γλείφει τα πόδια. Μου λιμάρει τα νύχια με την γλώσσα και μου βγάζει τις παρανυχίδες με τα δόντια. Κι εγώ φτιάχνομαι, βέβαια, αλλά δεν κάνει. Κρίμα είναι να χάσει την δουλειά της η κοπέλα επειδή εγώ έχω ακαταμάχητα πόδια. Πάντως, τα πόδια μου μου έχουν δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορώ να βάλω σαγιονάρα το καλοκαίρι. Με μπότες κυκλοφοράω. Πάω σε ερημικές παραλίες, για να μην μου την πέφτουν όλοι να φιλάνε τα πόδια μου. Χάθηκε ο κόσμος να έχω άσχημα πόδια; Να είστε καλά, μου φτιάξατε το κέφι.)

(Τέτοια μέιλ θέλω να μου γράφετε.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.