Μίλα μου για το Ολοκαύτωμα

JoDIΑνησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει η κόντρα ανάμεσα στο Ισραήλ και την Γερμανία, μετά την δήλωση του πρωθυπουργού του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου πως δεν ήταν ο Χίτλερ που επιθυμούσε την γενοκτονία των Εβραίων αλλά ο παλαιστίνιος μουφτής της Ιερουσαλήμ, Χάτζι Μοχάμεντ Αμίν αλ Χουσέινι.

Η Άνγκελα Μέρκελ πήρε ανάποδες με την δήλωση του Νετανιάχου και είπε πως το Ολοκαύτωμα το έκαναν οι Γερμανοί και δεν μπορεί να τους το πάρει κανείς.

“Όλοι οι Γερμανοί και όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη ξέρουν πως τους Εβραίους τους έκαιγαν οι Γερμανοί και δεν θα επιτρέψουμε στους Εβραίους να το αμφισβητήσουν” δήλωσε η Άνγκελα Μέρκελ.

“Δεν θα μας πουν οι Εβραίοι ποιους καίγαμε” δήλωσε οργισμένη η Άνγκελα Μέρκελ.

Η Γερμανία απειλεί με Ολοκαύτωμα τους Εβραίους, αν οι Ισραηλινοί δεν παραδεχτούν πως το Ολοκαύτωμα το έκαναν οι Γερμανοί.

Το Ισραήλ απειλεί να ρίξει πυρηνικά στο Βερολίνο, αν η Γερμανία δεν παραδεχτεί πως για το Ολοκαύτωμα ευθύνεται ένας Παλαιστίνιος.

Ο πλανήτης κρατάει την ανάσα του.

(Η παγκόσμια παράνοια είναι πια ολοφάνερη. Όταν ακούσετε το μπαμ, θα ξέρετε τι είναι.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.