Βοήθειά σας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εξέδωσε διαταγή με την οποία καλεί όλους τους στρατιωτικούς να τοποθετήσουν -όσοι το επιθυμούν- κονκάρδα στους ώμους τους με την μορφή του Αγίου που προστατεύει το όπλο τους.

Στο Πολεμικό Ναυτικό θα υπάρχει κονκάρδα στην στρατιωτική στολή ο Άγιος Νικόλαος, στο Πυροβολικό η Αγία Βαρβάρα, στον Στρατό Ξηράς ο Άγιος Γεώργιος, ενώ στην Πολεμική Αεροπορία ο Μιχαήλ και ο Γαβριήλ, οι οποίοι θα μπουν σε έναν ώμο ο καθένας, για να μην γέρνουν οι αεροπόροι μας.

Κανείς δεν γνωρίζει αν η διαταγή ισχύει και για τους αστυνομικούς, αφού προστάτης της Αστυνομίας είναι ο Άγιος Αρτέμιος, ο οποίος είναι και προστάτης των όρxεων, οπότε μπορεί να χρειαστεί οι αστυνομικοί να βάλουν κονκάρδα με τον Άγιο Αρτέμιο στα σώβρακά τους και όχι στους ώμους τους.

Πρόβλημα παρουσιάζεται με τις αστυνομικίνες που δεν έχουν όρxεις αλλά έχουν βύζους, οπότε μπορεί να χρειαστεί να έχουν άλλον Άγιο, για να βάλουν την κονκάρδα στο σουτιέν.

Η διαταγή του Πάνου Καμμένου έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από οπλίτες και αξιωματικούς, αφού όλοι ήθελαν κάποιο αξεσουάρ στην στολή τους, για να σπάσει η στρατιωτίλα.

Κάποιοι αξιωματικοί ζητούν να διατάξει ο Πάνος Καμμένος να βάλουν οι στρατιωτικοί και κονκάρδα με την αγαπημένη τους ποδοσφαιρική ομάδα, ενώ κάποιοι ζητούν να έχουν στην πλάτη τον αριθμό και το όνομα του αγαπημένου τους ποδοσφαιριστή.

Ο Πάνος Καμμένος σκέφτεται να εκδώσει διαταγή να χτυπήσουν τατουάζ όλοι οι στρατιωτικοί έναν σταυρό στο μέτωπο, αλλά αντιδρά η αριστερή κυβέρνηση που είναι πολύ αριστερή και δεν δέχεται η Ελλάδα να γίνει Σαουδική Αραβία.

(Τι ζούμε, ενώ η χώρα μας ξεπουλιέται;)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.