Κάτω τα χέρια από τον Ανδρέα!

andrΜε αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει στο Ηράκλειο της Κρήτης, μετά από την απόφαση της αντιδημάρχου να κατεβάσει την φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου από το ΚΑΠΗ της πόλης, αισθάνομαι την ανάγκη να πάρω θέση:

Η φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου πρέπει να μείνει στην θέση της, ενώ πρέπει να μπουν φωτογραφίες του Ανδρέα Παπανδρέου σε όλα τα ΚΑΠΗ της χώρας.

Η φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου πρέπει να μπει σε όλα τα ΚΑΠΗ της χώρας, όχι για πολιτικούς λόγους αλλά για ιατρικούς λόγους.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι ο άνδρας που έκανε κάθε 70άρη Έλληνα να πιστέψει πως δικαιούται μια ξανθιά 35άρα με μεγάλους βύζους.

Ανακοινώνοντας την σχέση του με την Δήμητρα Λιάνη, ο Ανδρέας Παπανδρέου έδωσε κουράγιο και ελπίδα σε εκατοντάδες χιλιάδες ηλικιωμένους Έλληνες, που άρχισαν να αναζητούν μια νεαρή κρεβατογεμίστρα.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου κέρδισε με το σπαθί του μια θέση στους τοίχους των ΚΑΠΗ όλων της χώρας.

Προτείνω απέναντι από την φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου να μπει και μια φωτογραφία της Μάργκαρετ Παπανδρέου, για να την βλέπουν οι γιαγιάδες και να αισθάνονται κουκλίτσες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.