Μέρκελ, Σόιμπλε και Γιούνκερ θα συμμετάσχουν στην απεργία

Wolfgang+Schaeuble+MerkelΣτην Αθήνα φτάνουν λίγο μετά τα μεσάνυχτα η Άνγκελα Μέρκελ, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, για να συμμετάσχουν στην αυριανή απεργιακή διαδήλωση κατά των μέτρων του Μνημονίου.

Μέρκελ, Σόιμπλε και Γιούνκερ θα είναι στο μπλοκ του ΠΑΜΕ, αφού θεωρούν πως η ΓΣΕΕ είναι πουλημένη.

“Μόνο το ΚΚΕ έχει ξεκάθαρη θέση κατά του Μνημονίου” δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενώ ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είπε πως θαυμάζει τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος κατάφερε να τον κάνει να ξεχάσει την αγαπημένη του Αλέκα Παπαρήγα.

Το καροτσάκι του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θα το σπρώχνει η Λιάνα Κανέλλη, η οποία θα του προσφέρει και κομμουνιστικό τσιγάρο.

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από την Άνγκελα Μέρκελ να διαδηλώσουν μαζί στην αυριανή απεργία αλλά η κυρία Μέρκελ του απάντησε πως δεν μπορεί να διαδηλώνει μαζί με μνημονιακούς, που αγνόησαν την ψήφο του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα.

Η Άνγκελα Μέρκελ είπε στον Αλέξη Τσίπρα πως είναι υποκριτικό να συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην απεργία κατά των μνημονιακών μέτρων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο Αλέξης Τσίπρας της απάντησε πως για αυτό δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά το ΠΑΣΟΚ -που έχει κυριεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ- και έκανε αυτό το κόλπο του να κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό του από την δεκαετία του ’80.

Μετά τη διαδήλωση, Μέρκελ, Σόιμπλε και Γιούνκερ, θα πάνε στον Εθνικό Κήπο, για να ταΐσουν τις πάπιες και τους πρόσφυγες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.