Οι οπαδοί αντιστέκονται – Ας αντισταθούν και οι πολίτες

kosmospaok-604x309Αγαπητέ πιτσιρίκο,
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν αποχή στο χτεσινό αγώνα της ομάδας, διαμαρτυρόμενοι για το νόμο που αφορά το φακέλωμα των οπαδών.

Οι οπαδοί γενικά αντιστέκονται με διάφορους τρόπους και έχουν λόγο για όλα τα τεκταινόμενα.

Ας αντισταθούν επιτέλους και όσοι διαμαρτύρονται αλλά κάθονται απολύτως πειθήνιοι σε όσα συμβαίνουν.

Τρόποι υπάρχουν και τους έχεις περιγράψει σε πολλά κείμενα, όπως και πολλοί αναγνώστες.

Ξεχωρίζω τα “Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα”, “Δύο απλά και συγκεκριμένα ερωτήματα”, “Ανεφάρμοστο και πάσης Ελλάδας”.

Αυτά τα λίγα

Μ.
Παοκι

(Αγαπητό Παόκι, μπράβο στη Θύρα 4 για την αποχή εξαιτίας του φακελώματος της κάρτας φιλάθλου που προβλέπει ο νόμος Κοντονή. Εγώ περιμένω από τους οπαδούς όλων των ομάδων, να μην γίνονται πια στρατός για τους ολιγάρχες προέδρους των ομάδων τους. Αντιθέτως, θα μπορούσαν να είχαν ενωθεί οι οπαδοί των ομάδων τα προηγούμενα χρόνια στις διαδηλώσεις, ώστε να είχαμε ρίξει περισσότερο ξύλο από αυτό που φάγαμε από τις δυνάμεις καταστολής. Ποτέ δεν είναι αργά. Και οι οπαδοί είναι πολίτες. Να αντισταθούν και σαν πολίτες. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.