Ο κουρέας μου

20151108_195331Χτες πήγα στο νέο σπίτι του Σπύρου Γραμμένου, για να με κουρέψει. Ο Σπύρος, εκτός από οδηγός του αυτοκινήτου μου, του γιοτ μου και του αεροπλάνου μου, είναι και κουρέας μου. Τα κάνει όλα και συμφέρει.

20151108_173833Εδώ βλέπετε την θέα από το νέο σπίτι του Σπύρου Γραμμένου στην Εκάλη. Για κάποιους η κρίση ήταν ευκαιρία. Ο Σπύρος Γραμμένος, ο μεγαλύτερος τραγουδιστής στην Ελλάδα, άρπαξε την ευκαιρία της οικονομικής κρίσης και μετακόμισε από το Παλαιό Ψυχικό στην Εκάλη. Μια υπέροχη βίλα, με θέα στην Ακρόπολη. Μη με ρωτάτε τώρα πώς φαίνεται η Ακρόπολη από την Εκάλη. Αν είσαι πλούσιος, όλα γίνονται. Ο Σπύρος Γραμμένος έχει βάλει ναρκοπέδιο γύρω από το σπίτι του, ώστε να μην μπορούν να περάσουν τα ΜΑΤ της Πρώτη-Δεύτερη φορά Αριστερά, που θα έρθουν να του κάνουν κατάσχεση.

20151108_194241Εδώ ο Σπύρος Γραμμένος με το σκυλί του, τον Κουκουλοφόρο, ενώ καπνίζει το τσιμπούκι του, και απολαμβάνει ένα Kir Royal, το οποίο δεν φαίνεται στην φωτογραφία, γιατί δεν θέλει να γίνει προκλητικός, αφού υπάρχει και η πλέμπα που δεν έχει μία και βρομάει το χνώτο της από την πείνα. Με τον Σπύρο κάνουμε ανταλλακτική οικονομία: ο Σπύρος με κουρεύει και μου δίνει διάφορα φαγητά από τα χέρια της υπέροχης μαμάς του, κι εγώ του γράφω κάνα κείμενο για τις παραστάσεις του. Με την ευκαιρία, σύντομα ο Σπύρος Γραμμένος για πέντε μοναδικές παραστάσεις στον Σταυρό του Νότου. Θα είμαστε όλοι εκεί. Για να αποθεώσουμε.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.