Ο κόσμος δεν έχει να χάσει τίποτα, γιατί έχει χάσει τα πάντα

Αγαπητέ πιτσιρίκο,
Τι να πρωτοπεί κανείς για όσα ζούμε τα τελευταία έξι χρόνια και ειδικά τους τελευταίους δέκα μήνες. Πάνω που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, έρχονται κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα.

Φυσικά, εσύ και τι δεν έχεις γράψει, και τι δεν έχεις πει, όπως και αναγνώστες με πολλές γνώσεις και καταπληκτικό λόγο, όπως ο Άρης, ο Ηλίας, ο Βασίλης και τόσοι άλλοι.

Πιτσιρίκο, εγώ είμαι ένα απλό παόκι, δεν θα γράψω πολλά και ωραία πράγματα, απλά θα πω οτι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.

Ο κόσμος βαδίζει και παραμιλάει, έχει χάσει την δουλειά του, την περιουσία του, αλλά κυρίως την υγεία του με όσα συμβαίνουν.

Πλέον δεν έχει να χάσει τίποτα, γιατί έχει χάσει τα πάντα.

Απλά, θα συνυπογράψω το κείμενο “Αδέρφια αμυνθείτε”.

Αυτά τα λίγα

Μ.
Παόκι

(Αγαπητό παόκι, ωραία φάση είναι που τα έχουμε χάσει όλα. Τώρα να ψάξουμε να τα βρούμε. Κάπου εδώ θα είναι. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.