Τουρκία και Ρωσία δουλεύουν για την Ελλάδα

russianΧαρμόσυνα τα νέα για την Ελλάδα μετά την κατάρριψη ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους από την Τουρκία, η οποία ισχυρίζεται πως το ρωσικό αεροσκάφος είχε παραβιάσει τα σύνορά της.

Μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από την Τουρκία, οι Ρώσοι τουρίστες που επισκέπτονταν την Τουρκία θα έρθουν για διακοπές στην Ελλάδα.

Πάνω από 2 εκατομμύρια τουρίστες είχαν επισκεφθεί την Τουρκία το 2015, ενώ τους εφτά πρώτους μήνες του 2015 επισκέφτηκαν την Τουρκία 1,4 εκατ. Ρώσοι τουρίστες.

Οι Ρώσοι τουρίστες που έβλεπαν την Τουρκία και την κατεχόμενη Κύπρο ως εναλλακτική τουριστική επιλογή -μετά και την πρόσφατη κατάρριψη του ρωσικού αεροπλάνου στην Αίγυπτο-, δεν θα κάνουν πια τουρισμό στην Τουρκία, γιατί δεν λέει να είσαι Ρώσος, να λιάζεσαι στην παραλία και να σου έρθει στο δόξα πατρί κάνα ρωσικό αεροσκάφος και αυτός που βλέπεις στον ουρανό να μην είναι κάποιος τουρίστας που κάνει kitesurfing αλλά ο πιλότος συμπατριώτης σου που έχει εκτοξευτεί επειδή τον κατέρριψαν οι Τουρκαλάδες.

Η Ελλάδα πρέπει να απλοποιήσει αμέσως τη διαδικασία έκδοσης βίζας για τους Ρώσους τουρίστες, ώστε να βουλιάξει το καλοκαίρι η Ελλάδα από τουρισμό.

Όλοι δουλεύουν για εμάς. Και οι Τούρκοι.

Ας δουλέψουμε κι εμείς για εμάς.

(Αν δεν γίνει κάνας Παγκόσμιος Πόλεμος, η Ελλάδα θα φτάσει σύντομα τα 40 εκατομμύρια τουρίστες. Στην Ελλάδα, αδερφές μου, στην Ελλάδα!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.