Εξομολόγηση

Πιτσιρίκο, δεν είμαι καλή παρέα το τελευταίο διάστημα. «Ξύπνησα» κάπως απότομα και προσπαθώ συνεχώς να «ξυπνήσω» και όλους τους άλλους ανθρώπους γύρω μου.

Βλέποντας την καταστροφή που έχει συντελεστεί και με τη δική μου ευθύνη, έχω γίνει πολύ ενοχλητικός στους ανθρώπους που είχαμε κοινή πορεία για πολλά χρόνια λέγοντάς τους μεγάλες αλήθειες.

Είναι τραγικό να διαπιστώνω ότι το πρόβλημα τελικά δεν το έχουν αυτοί που «κοιμούνται ακόμη», αλλά το πρόβλημα το έχω εγώ που ξύπνησα!

Έφτασα στο σημείο να θαυμάζω αυτούς που είχαν «ξυπνήσει» πριν από μένα και έχουν καταφέρει να προσποιούνται ότι κοιμούνται ακόμη για να μπορούν να συμπορεύονται με τους άλλους.

. Δεν ξέρω αν θα το καταφέρω και εγώ κάποτε.

Μέχρι να το καταφέρω, αποφάσισα να αποσυρθώ «στο καβούκι μου» και να μην ενοχλώ τον «ύπνο» των άλλων.

Δεν σου κρύβω όμως ότι φοβάμαι την στιγμή που θα ξυπνήσουν όλοι με τη βία.

Μιχάλης

(Αγαπητέ Μιχάλη, η ταπεινή μου γνώμη είναι πως η ελληνική κοινωνία έχει ξυπνήσει. Ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει. Αλλά επέλεξε την ήττα της. Αυτή είναι μια παραδοχή της αδυναμίας της. Να μη φοβάσαι. Τι να φοβηθείς πια; Από εδώ και πέρα, όλα είναι για καλό. Και το κακό για καλό είναι. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.