Λίγο απ’ όλα

Γεια σου πιτσιρίκο!
Ωραία πράματα!
Πλειστηριασμοί, γενοκτονίες που είναι εθνοκαθάρσεις, ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με λεφτά των φορολογουμένων (πάλι), ΧΑ στους δρόμους να ρίχνει ξύλο.

Καλά μου είπε ένας φίλος όταν τον ρώτησα γιατί δε φεύγει από Ελλάδα:

“Δε θέλω να χάσω το πανηγύρι που έρχεται”

Εγώ, πάντως, θα το δω από μακριά τρώγοντας ποπ κορν.

Τσίπρα γερά και γάμα τα μoυνιά!

Επίσης, μαθαίνω πως κάτι χαρτιά φτάνουν στα σπίτια όσων έχουν υπαχθεί στο νόμο Κατσέλη.

Φτάνει η ώρα των πλειστηριασμών και πρέπει να αποκλειστούν από τον παραπάνω νόμο όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Πάμε τώρα στους 1101.

Διαδραστική κοινότητα ενημέρωσης. Δηλαδή, συμμετοχή.

Γι’ αυτό και το κράξιμο από πολλούς στα social media. Πού να συμμετέχουν τώρα. Κάποιον να τους λύσει τα προβλήματα θέλουν, και αφιλοκερδώς. Όχι να κουνηθούν οι ίδιοι.

Προσωπικά, θα συμμετάσχω και έστειλα ήδη την αίτηση μου. Αν δεν εξελιχθεί σε αυτό που θελω και ελπίζω, απλά θα την ακυρώσω.

Τα ίδια και με την IGM.

Η IGM είναι κλαδικό συνδικάτο -το μεγαλύτερο νομίζω- στη Γερμανία.

Αυτή την εβδομάδα ήρθε από τη δουλεία μου και μας μάζεψε όλα τα σκλαβάκια για ενημέρωση.

“Εγώ είμαι ένας από εσάς. Μόνος μου δε μπορώ να κάνω τίποτα. Εάν δε φτιάξετε σωματείο εργαζομένων και δεν συμμετέχετε οι ίδιοι δε μπορώ να σας βοηθήσω”.

Κάποιοι πονηροί σκέφτηκαν πως τα λέει όλα αυτά επειδή θέλει μέλη να πληρώνουν συνδρομή.

Το μέλος πληρώνει 1% επί του μεικτού εισοδήματος συγκεκριμένα.

Δε με πειράζει. Θα συμμετέχω και εκεί. Όπου μπορώ, μέχρι να μην έχω άλλο χρόνο.

Φιλιά από τη Γερμανία

Γιώργος

ΥΓ Τελευταία δεν είσαι καλά και βγαίνει στα γραπτά σου. Το ξέρω πως σου αρέσει η θάλασσα και ο ήλιος, αλλά, αν θες, έλα Γερμανία να πιούμε Glühwein και να πάμε στις Weihnachtsmarkt. Ξεκινάνε σε 2 εβδομάδες.

(Αγαπητέ Γιώργο, σωστός. Σε όλα. Κι ο φίλος σου σωστός, που δεν θέλει να χάσει το πανηγύρι εδώ. Ούτε εγώ θέλω να το χάσω. Θα είμαι στημένος με την κάμερα έξω από τα σπίτια που θα πάνε τα ΜΑΤ της Πρώτη-Δεύτερη Φορά Αριστερά να κάνουν κατάσχεση και να τους βγάλουν από τα σπίτια τους. Θα έχουμε μεγάλα σόου στην “Ελλάδα της Ευρώπης”. Φαντάσου να μην ήμασταν και στην Ευρώπη. Κάτω από γέφυρες θα κοιμόμασταν. Γιώργο, πράγματι δεν είμαι στα καλά μου, αλλά, πίστεψέ με, οι άλλοι είναι ακόμα χειρότερα. Εμένα με διαβάζεις και το καταλαβαίνεις πως δεν είμαι καλά. Από τους υπόλοιπους δεν έχεις εικόνα. Σέρνονται όλοι. Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση αλλά εδώ φίλε είναι παράδεισος. Ακόμα κι έτσι. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.