Γκρίζος βλάκας

Turkey RussiaΜετά την κατάρριψη του ρώσικου μαχητικού από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πάνω από τη Συρία, αυτός ο κύριος, Αλπαρσλάν Τσελίκ -που δεν είναι Τουρκομάνος αλλά Τούρκος και ανήκει στην εθνικιστική οργάνωση “Γκρίζοι Λύκοι”- εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες και παραδέχτηκε πως πυροβόλησε τον Ρώσο πιλότο, την ώρα που έπεφτε με το αλεξίπτωτό του.

Πέρα του ότι το να πυροβολείς έναν άνθρωπο που πέφτει με αλεξίπτωτο είναι σαν να πυροβολείς ελάφι στο ποτάμι την ώρα που σκύβει να πιει νερό -οπότε δεν έχεις κανένα λόγο να είσαι περήφανος για αυτό που έκανες-, αντιλαμβανόμαστε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι εντελώς ηλίθιος.

Είναι ζήτημα τιμής για τους Ρώσους στρατιωτικούς να σκοτώσουν τον Τούρκο εθνικιστή που σκότωσε τον Ρώσο πιλότο.

Οι Ρώσοι δεν είναι Έλληνες, που ο δολοφόνος του Σολωμού Σολωμού, ο Kενάν Aκίν, πρώην αξιωματικός του τουρκικού στρατού, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος και ωραίος, παρά το ότι έχουν εκδοθεί διεθνή εντάλματα σύλληψης.

Οι Τούρκοι θα έπρεπε να έχουν διδαχτεί από αυτά που συνέβησαν σε διάφορους Τσετσένους που προσπαθούσαν να κρυφτούν από τους Ρώσους. Δολοφονήθηκαν όλοι.

Ο Αλπαρσλάν Τσελίκ δεν θα καταλάβει τίποτα. Δεν θα ξέρει από πού του ήρθε.

Πάντως, με την όλο περηφάνια παραδοχή -μπροστά στις κάμερες- πως αυτός σκότωσε τον Ρώσο πιλότο, του οφείλουμε το γεγονός ότι επιβεβαιώνει την φράση “οι ηλίθιοι είναι αήττητοι”.

Οι ηλίθιοι, εκτός από αήττητοι, είναι και περήφανοι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.