Κάτω τα χέρια από τον Σταθάκη!

stathakisΣκληρή επίθεση από παντού δέχεται ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, επειδή ξέχασε να δηλώσει 38 σπίτια και 1,8 εκατ. ευρώ.

Η επίθεση που γίνεται στον Γιώργο Σταθάκη είναι πολύ άδικη.

Ο Γιώργος Σταθάκης δεν δήλωσε τα σπίτια και τα εκατομμύρια, μόνο και μόνο επειδή ήθελε να προστατεύσει τους Έλληνες φορολογούμενους.

Μην δηλώνοντας τα σπίτια και τα εκατομμύρια, ο Γιώργος Σταθάκης είναι σαν να λέει στους Έλληνες φορολογούμενους “μην δηλώνετε τίποτα”.

Πράγματι, πώς θα απαγγελθούν κατηγορίες για φοροδιαφυγή σε έναν Έλληνα πολίτη για μερικές χιλιάδες ευρώ, όταν ο υπουργός Οικονομίας της χώρας ξέχασε να δηλώσει 38 σπίτια και μερικά εκατομμύρια;

Σας μοιάζει ο Σταθάκης για άνθρωπος που θα κάνει κακό σε κάποιον;

Ο Σταθάκης έχει το στιλ και τον τρόπο ομιλίας που είχαν οι βαριεστημένοι μεγαλοαστοί στις αρχές της δεκαετίας του ’80 που σύχναζαν στο Ελληνικόν της πλατείας Κολωνακίου, έπιναν γαλλικό καφέ και πενθούν ακόμα τον Μπίλι Μπο, ενώ δεν μπορούν να ξεπεράσουν το γεγονός πως έκλεισαν οι Καρυάτιδες και το Paramount.

Ο Γιώργος Σταθάκης μπαίνει μπροστά, δεν δηλώνει σπίτια και εκατομμύρια, και αθωώνει προκαταβολικά όλους τους Έλληνες.

Και οι Έλληνες, αντί να του αναγνωρίσουν την προσφορά του προς αυτούς, τον πετροβολούν.

Οι Έλληνες είναι αχάριστοι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.