Μάθημα σεξoυαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία

Ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης σκοπεύει να εισαγάγει τη σεξoυαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία, ώστε να μην ακούγονται στη Βουλή θέσεις όπως αυτές που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε καμιά τριανταριά χρόνια τουλάχιστον, ώστε οι σημερινοί μαθητές να γίνουν βουλευτές και να συζητούν πολιτισμένα στη Βουλή.

Ο κ. Φίλης είπε πως, αν οι σημερινοί βουλευτές είχαν διαπαιδαγωγηθεί σεξoυαλικά όταν ήταν μαθητές, η συζήτηση στη Βουλή θα ήταν εντελώς διαφορετική, και επισήμανε την εμφανή ανωτερότητα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι πήγαν σχολείο στη Σουηδία και δεν έχουν σεξoυαλικά ταμπού και προκαταλήψεις.

Η σεξoυαλική διαπαιδαγώγηση πρέπει να μπει οπωσδήποτε στα σχολεία, αφού οι Έλληνες μένουν σε όλη την διάρκεια της ζωής τους με τις γνώσεις που απέκτησαν στο Δημοτικό, με αποτέλεσμα γέροι άνθρωποι να τσακώνονται για το τι γράφουν τα βιβλία της Ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού.

Ο κ. Φίλης κρίνεται ως ο ιδανικός υπουργός για να εισαγάγει τη σεξoυαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία, αφού είναι εντελώς ντεκαβλέ.

Επίσης, ο κ. Φίλης θα εμφανίζεται στα σχετικά βίντεο, ώστε να ωθήσει τα αγόρια στον ορθόδοξο δρόμο της ετεροφυλοφιλίας, αφού είναι ο άνδρας που μπορεί να κάνει έναν γκέι στρέιτ.

Βέβαια, ο κ. Φίλης είναι και ο άνδρας που μπορεί να κάνει μια γυναίκα φανατική λεσβία, οπότε σε κάποια βίντεο θα εμφανίζεται και ο Αλέξης Τσίπρας, για να γίνονται καυλοπυρέσσουσες οι κορασίδες και να τρίβουν με μανία τις θηλές τους.

Ο κ. Φίλης είναι και ο ιδανικός άνθρωπος για να εξηγήσει στα αγόρια πως υπάρχει ισοδύναμο του σεξ, και πως δεν είναι ντροπή η σχέση της χούφτας με το τσουτσούνι.

Η ανακοίνωση της εισαγωγής της σεξoυαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία γίνεται τα Χριστούγεννα, γιατί οι περισσότεροι Έλληνες έχουν ταυτιστεί με τον Χριστό, με αποτέλεσμα να πιστεύουν πως ο πατέρας τους είναι θεός και η μάνα τους Παναγία και παρθένα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.