Μέλος της Σένγκεν η Συρία με απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

jihadΠάταγο έχει κάνει η είδηση πως οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποφάσισαν να γίνει η Συρία μέλος της Σένγκεν, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να γίνει μέλος της Σένγκεν και η Τουρκία.

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες πιστεύουν πως η ένταξη της Συρίας στη ζώνη Σένγκεν θα λύσει το προσφυγικό πρόβλημα, αφού οι πρόσφυγες θα πετάνε κατευθείαν από τη Συρία στις ευρωπαϊκές χώρες και δεν θα ταλαιπωρούνται στο Αιγαίο με τις βάρκες, τις φουρτούνες και τα σκυλόψαρα.

Οι Σύροι πρόσφυγες θα περνάνε στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μόνο με την ταυτότητά τους και δεν θα χάνεται χρόνος με γραφειοκρατικές διαδικασίες και άλλα τέτοια τριτοκοσμικά που θυμίζουν το σοβιετικό καθεστώς.

Παράλληλα, οι Ευρωπαίοι πολίτες που έχουν βαρεθεί τη ζωή τους θα μπορούν να επισκέπτονται μόνο με την ταυτότητά τους την Συρία και να απολαμβάνουν από κοντά τις πολεμικές συγκρούσεις και τους βομβαρδισμούς, αφού πρώτα κάνουν την διαθήκη τους.

Η ένταξη της Συρίας στη ζώνη Σέγκεν -και η πιθανή ένταξη της Τουρκίας- κρίνεται απαραίτητη, αφού οι τζιχαντιστές ταξιδεύουν, ούτως ή άλλως, ανενόχλητοι από χώρα σε χώρα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να τους ταλαιπωρούμε με την ευρωπαϊκή γραφειοκρατία και να ξοδεύονται κονδύλια που μπορούν να πάνε για μίζες.

Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συζητούν και το ενδεχόμενο να γίνει μέλος της Σένγκεν και το Ισλαμικό Κράτος, ώστε να μην ταλαιπωρούνται στα λιμάνια και στα αεροδρόμια οι Γάλλοι, οι Βέλγοι και οι Γερμανοί μαχητές του ISIS, ενώ και οι Άραβες ισλαμοχίπστερ θα ταξιδεύουν πιο εύκολα στην Ευρώπη και δεν θα χρειάζεται να ξυρίζουν τα μούσια και να έχουν πλαστές ταυτότητες και διαβατήρια.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.