Ο Αλέξης Τσίπρας υποψήφιος για Πρόσωπο της Χρονιάς στο Time

originalΜια ακόμα επιτυχία για την χώρα μας την χρονιά που φεύγει, αφού ο Αλέξης Τσίπρας μπήκε στους οκτώ τελικούς υποψήφιους για τον τίτλο “Πρόσωπο της Χρονιάς” του περιοδικού Time.

Ο Αλέξης Τσίπρας πέταξε έξω από τη λίστα την τελευταία στιγμή τον Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του περιοδικού Time, αποφάσισαν να βάλουν στην τελική λίστα για το Πρόσωπο της Χρονιάς τον Αλέξη Τσίπρα επειδή δήλωσε στην ΕΡΤ πως εκτιμά τον Βασίλη Λεβέντη.

Αυτή η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για τον Βασίλη Λεβέντη ευαισθητοποίησε τους υπεύθυνους του Time που αποφάσισαν να βγάλουν από τη λίστα τον Ντόναλντ Τραμπ και να βάλουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Η μόδα Αλέξης Τσίπρας εξαπλώνεται ταχύτατα τις τελευταίες ώρες στην Αμερική και οι Αμερικανοί θέλουν να μάθουν τα πάντα για τον Αλέξη Τσίπρα και το περιβάλλον του, με αποτέλεσμα να έχουν παρατήσει το νέο μωρό της Κιμ Καρντάσιαν και να ασχολούνται με τον Φλαμπουράρη.

Πάντως, οι δημοσιογράφοι του Time έκαναν και μια παρατήρηση στον δημοσιογράφο που ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα για τα ονόματα των ολιγαρχών της διαπλοκής, λέγοντας πως, όταν ένας πρωθυπουργός απαντά σε αυτή την ερώτηση “είμαι πρωθυπουργός, δεν είμαι ο Χρυσός Οδηγός να λέω ονόματα”, ο σωστός δημοσιογράφος επιμένει μέχρι να πάρει απάντηση.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.