“Παππού” αποκαλούν τον Βασίλη Λεβέντη τα παιδιά του Αλέξη Τσίπρα

tsipras leventisΑίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως τα παιδιά του Αλέξη Τσίπρα αποκαλούν “παππού” τον Βασίλη Λεβέντη, προκαλώντας τον φθόνο του Αλέκου Φλαμπουράρη.

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης βλέπει να χάνει από τον Βασίλη Λεβέντη την πρωτοκαθεδρία στην καρδιά των παιδιών του Αλέξη Τσίπρα, αφού τα παιδιά του πρωθυπουργού έχουν σταματήσει να τον αποκαλούν “παππού”, ενώ πριν τον λάτρευαν και του έλεγαν “παππού, παππού, τον παίρνεις πού και πού”.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το παιδικό ρεπορτάζ, ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Βασίλης Λεβέντης σκοπεύουν αύριο το βράδυ να ντυθούν Άι Βασίληδες και να εμφανιστούν μπροστά στα παιδιά του Αλέξη Τσίπρα, για να τους δώσουν δώρα και να κερδίσουν την εύνοιά τους.

Ο Βασίλης Λεβέντης έχει το προβάδισμα γιατί τον λένε Βασίλη -οπότε πείθει περισσότερο πως είναι ο Άι Βασίλης-, οπότε ο Αλέκος Φλαμπουράρης τους έχει αγοράσει πανάκριβα δώρα για να καλύψει την διαφορά.

Επίσης, ο Βασίλης Λεβέντης σκοπεύει να πει στα πιτσιρίκια πως, αν τον αγαπούν περισσότερο από τον Φλαμπουράρη, θα στηρίξει τον μπαμπά τους στην κυβέρνηση, ώστε να συνεχιστεί η Επανάσταση της Αριστεράς.

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης σκέφτεται να καλέσει τον Βασίλη Λεβέντη στο σπίτι του στην Αίγινα και να τον πνίξει στην γνωστή πισίνα, η οποία είναι γεμάτη επειδή έβρεξε.

Εν τω μεταξύ, οι πολύ αριστεροί συριζαίοι κάθονται και γλείφουν και παρακαλάνε τον Βασίλη Λεβέντη να τους κρατήσει στην κυβέρνηση.

Η ελπίδα ήρθε. Στη χώρα των γελοίων.

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.