Πρόσωπο της Χρονιάς η Άνγκελα Μέρκελ σύμφωνα με το Time

angela-merkelΗ Άνγκελα Μέρκελ είναι το πρόσωπο της χρονιάς, σύμφωνα με το περιοδικό Time, οπότε όλοι αντιλαμβανόμαστε πως το 2015 ήταν μια πολύ κακή χρονιά.

Σύμφωνα με τους συντάκτες του Time, η Άνγκελα Μέρκελ επιλέχτηκε ως πρόσωπο της χρονιάς και εξαιτίας της αποτελεσματικότητας με την οποία χειρίστηκε το ελληνικό ζήτημα, οπότε εμείς οι Έλληνες είμαστε τα πρόσωπα της χρονιάς και να μην κοκορεύεται η Μέρκελ, αλλά, αφού δεν υπάρχει χρηματικό έπαθλο, σκασίλα μας ποιος ήταν το πρόσωπο της χρονιάς.

Πάντως, η Άνγκελα Μέρκελ είπε πως αφιερώνει την αναγνώρισή της ως πρόσωπο της χρονιάς σε όλους τους Έλληνες, και ειδικά στο σκυλάκι της, τον Αλέξη Τσίπρα.

Στην δεύτερη θέση, μετά την Άνγκελα Μέρκελ, ήταν ο αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγντάντι, ο οποίος έχασε την πρωτιά επειδή οι συντάκτες του Time θεώρησαν πως η Μέρκελ ήταν πιο σκατόφατσα από τον αρχηγό των τζιχαντιστών και πως ήταν η ιδανική, για να συνοψίσει στο πρόσωπό της μια κωλοχρονιά, όπως το 2015.

Πέρσι, πρόσωπο της χρονιάς, σύμφωνα με το Time, ήταν οι μαχητές γιατροί κατά του Έμπολα, και φέτος οι συντάκτες του Time σκέφτονταν να ανακηρύξουν πρόσωπο της χρονιάς τον Έμπολα αλλά η Άνγκελα Μέρκελ είναι πιο τρομακτική από τον Έμπολα.

Βέβαια, για κάθε άνθρωπο, άλλο είναι το πρόσωπο της χρονιάς, αφού εγώ δεν ξέρω κάποιον που να θεωρεί πρόσωπο της χρονιάς την Άνγκελα Μέρκελ.

Μπορεί για κάποιον να είναι πρόσωπο της χρονιάς μια νεαρή Γαλλίδα που γνώρισε το περασμένο καλοκαίρι σε κάποιο ελληνικό νησί, όταν ήταν στην παραλία, και έφυγαν όλοι και έμειναν μόνο οι δυο τους, και κοιτάζονταν σε φάση “θα μου την πέσεις εσύ τώρα ή να σου την πέσω εγώ;”, και μετά έκαναν έρωτα στην παραλία, αν κι αυτός νόμιζε πως δεν θα το ξανάκανε ποτέ στην παραλία μετά τα 25 του χρόνια, και μετά πέρασε μαζί της δέκα αξέχαστες μέρες, και ύστερα αυτή έφυγε γιατί έπρεπε να πάει στην Γαλλία, αλλά επέστρεψε ξαφνικά και αυτός έμεινε ξερός γιατί πίστευε πως αυτά δεν γίνονται, αλλά να μη συνεχίσω άλλο αυτή την υποθετική ιστορία, αφού αυτό που θέλω να πω είναι πως για αυτόν το πρόσωπο της χρονιάς είναι αυτή η όμορφη Γαλλίδα και όχι η Άνγκελα Μέρκελ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.