Την σύλληψη του Πούτιν διέταξε ο Ερντογάν

erdoganΣοκ έχει προκαλέσει σε ολόκληρο τον κόσμο η διαταγή του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, να συλληφθεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν επειδή υποστηρίζει πως η Τουρκία παίρνει πετρέλαιο από το Ισλαμικό Κράτος.

Η τουρκική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρο τον πλανήτη, για να συλλάβει τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος, για την ώρα, διαφεύγει της σύλληψης.

Μόλις ο Βλαντιμίρ Πούτιν συλληφθεί, θα μεταφερθεί στην ίδια φυλακή που βρίσκονται οι δυο Τούρκοι δημοσιογράφοι που τόλμησαν να αποκαλύψουν πως η Τουρκία μέτεφερε όπλα σε Σύρους αντικαθεστωτικούς, κρυμμένα κάτω από φάρμακα.

Οι δυο δημοσιογράφοι συνελήφθησαν μετά από μήνυση του Ερντογάν εναντίον τους, οπότε τώρα αναμένεται μήνυση του Ερντογάν και κατά του Πούτιν με την κατηγορία πως είναι μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης.

Οι Τούρκοι γιατροί λένε πως ο Ταγίπ Ερντογάν είναι για ζουρλομανδύα αλλά δεν τολμούν να το πουν δημόσια, γιατί θα τους κάνει μήνυση και θα τους συλλάβει.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις και περιμένει εντολές από τον Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έχει αυτοανακηρυχτεί πια σε πρόεδρο της Ευρώπης, αφενός επειδή οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι για τα μπάζα και αφετέρου επειδή κάνουν όλα τα χατίρια στον Ερντογάν γιατί βλέπουν την Ευρωπαϊκή Ένωση να διαλύεται και περιμένουν από την Τουρκία να την σώσει.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.