Ψηφίζω Άδωνι

AdonisΣτις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, ψηφίζω για πρόεδρο τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ψηφίζω Άδωνι Γεωργιάδη, γιατί με κοίταξε στα μάτια και μου πόζαρε με αναμνηστική πλακέτα, για να μου αποδείξει πως πήγε στο Αφγανιστάν.

adonis2Ψηφίζω Άδωνι Γεωργιάδη γιατί έχω ταξιδέψει μέσα στο κατακαλόκαιρο από τη Ζάκυνθο με δικά μου έξοδα για να του πάρουμε συνέντευξη για το Unfollow, αν και εγώ δεν ήθελα· ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος επέμενε. Μετά ταξίδεψα από τη Ζάκυνθο για συνεντεύξεις με την Λιάνα Κανέλλη και τον Αλέξη Τσίπρα. Αργότερα, ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος ήθελε να έρθω από την Νάξο στην Αθήνα, για να πάρουμε συνέντευξη από τον Πάνο Καμμένο. Αυτή την πήρε μόνος του. Εκ των υστέρων δικαιώθηκα, γιατί τότε τον έβρισκα συμπαθή και πατριώτη τον Καμμένο. Τι βλάκας. Εγώ, όχι ο Καμμένος.

Ψηφίζω Άδωνι γιατί ποζάρει με το Unfollow στα χέρια.

Ψηφίζω Άδωνι γιατί μας έδωσε συνέντευξη, τρώγοντας ντολμαδάκια, τυρί και κεράσια. Και μιλούσε ακατάπαυστα με το φαΐ στο στόμα. Θεούλης.

Ψηφίζω Άδωνι γιατί τον ρωτάω “Έχει πολύ χρήμα το υπουργιλίκι;”, μου απαντάει “Μπα, δεν έχει πια καλό μισθό” και όταν του λέω “Τίποτα τυχερά δεν έχει;”, βάζει τα γέλια.

Ψηφίζω Άδωνι γιατί τον στηρίζει ο Αντώνης Σαμαράς, επί πρωθυπουργίας του οποίου, το περιβάλλον του -με τις επιθέσεις του- κόντεψε να με κάνει λαϊκό ήρωα. Τότε με έβριζαν ως συριζαίο, τώρα έχουν ξεσκιστεί να ανεβάζουν τα κείμενά μου για τον Τσίπρα. Σε κάποιους είναι αδιανόητο να μην είσαι με κανέναν.

Ψηφίζω Άδωνι γιατί μου είπε πως ήθελε πολύ να με γνωρίσει, και το εννοούσε.

Ψηφίζω Άδωνι γιατί θέλω να γίνει πρωθυπουργός και να είναι ο δεύτερος -μετά τον Τσίπρα- πρωθυπουργός που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Τους άλλους τρεις υποψήφιους δεν τους έχω γνωρίσει. Και δεν θέλω να τους γνωρίσω.

Ψηφίζω Άδωνι γιατί δεν έχει καμία σημασία πια ποιος είναι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ποιος είναι ο πρωθυπουργός. Η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο.

Ψηφίζω Άδωνι γιατί -από τους τέσσερις υποψήφιους- είναι ο μόνος αυτοδημιούργητος.

Ψηφίζω Άδωνι γιατί είναι ειλικρινής -όσο ειλικρινής μπορεί να είναι ένας πολιτικός- και δεν ντρέπεται που είναι δεξιός.

Ψηφίζω Άδωνι γιατί το μέλλον ανήκει στην Δεξιά. Η Αριστερά απέτυχε. Δεξιά πολιτική ακολουθεί και η Αριστερά.

Ψηφίζω Άδωνι.

Για την ακρίβεια, αν ήμουν δεξιός, θα ψήφιζα Άδωνι. Αλλά δεν είμαι, οπότε θα πάω βόλτα.

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μόνο μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.