O μεγαλύτερος αναρχικός που γεννήθηκε στην Γη ήταν ο Χριστός

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ
Πιτσιρίκο, χρόνια πολλά και καλύτερα
Το πιο βαρβάτο ΜΜΕ στην Ελλάδα είμαστε εμείς. Ο πιτσιρίκος, ο Ηλίας, ο Κώστας, η Κατερίνα, o Bασίλης, ο χ ψ, ο τάδε blogger–αναγνώστης. Oλοι εμείς που διαβάζουμε, γράφουμε, προβληματιζόμαστε, αναρωτιόμαστε και τα λοιπά θαυμαστά και ωραία που συμβαίνουν, έτσι ανώνυμα και πέρα ως πέρα αληθίνα και ανθρώπινα.

Με ψυχή πιτσιρίκο.

Απαγορεύεται πιτσιρίκο να ξεχνάμε πως είμαστε εύψυχα όντα. Δεν είμαστε απλά κόκκαλα και πετσί. Είμαστε άνθρωποι φίλε . Είμαστε άνθρωποι με πατρίδα και οικογένειες. Εχουμε ιδέες, έχουμε ιστορία που μας εμπνέει να έχουμε ιδέες, καθώς και να γεννάμε ιδέες.

Όταν λέμε ιδέες, εστιάζουμε στις πραγματικές αξίες. Ελευθερία, δικαιοσύνη, αγάπη για την ζωή και την φιλία.

‘Εχουμε φιλότιμο και το «έξω καρδιά» μας χαρακτηρίζει, ακόμα και τώρα, μέσα στην «δυστυχία» μας. Την πνευματική όσο και συναισθημάτικη.

Εδώ χρειάζεται να δούμε κάτι, με μεγάλη προσοχή, όλοι..

Όταν λέμε πως πάσχουμε από εγκεφαλική, πνευματική και συναισθηματική δυστυχία, μιλάμε πολύ συγκεκριμένα και στοχευμένα. Δεν φιλοσοφούμε, ούτε λογοτεχνούμε.

Εξηγούμαι.

Κατ’ αρχήν, δεν δέχομαι πως το κείμενο αυτό το διαβάζουν χάπατα, ζωντόβολα και συναφή είδη.

Θεωρώ πως απευθύνομαι στους εύψυχους συνανθρώπους μου που τους χαρακτηρίζει καθημερινά στην ζωή τους το κέφι, το φιλότιμο, το χαμόγελο, ο αυτοσαρκασμός και η αυτοκριτική.

Όλοι αυτοί συζούμε και συνυπάρχουμε στην Ελλάδα -και εκτός- του σήμερα σε δυσμενείς ως ακραίες συνθήκες, ψυχικά και σωματικά.

Συνοψίζω.

Εστιάζουμε στον εγκέφαλο, στη διαδικασία των σκέψεων και στην δυστυχία που αναφέραμε.

Απλά, με δυο λόγια βρισκόμαστε σε κατάσταση σκουπιδοφαγίας σκέψεων.

Θες δεν θες, θα σκεφτείς και θα κάνεις κουμάντο, ώστε να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου, οι οποίες επι το πλείστον προέρχονται από τις κρατικές απαιτήσεις.

Οπότε καθημερινά έχεις νταραβέρι με την τσέπη σου και το κράτος.

Αυτό μόνο σαν παράδειγμα κολλητά με όλων των υπόλοιπων θεμάτων – θέματα, επαγγελματικά, οικογενειακά κτλ – σε φέρνουν σε μια κατάσταση αρρωστημένης καθημερινής ανελέητης σκέψης ή σκέψεων (είσαι βομβαρδισμένος).

Ακόμα και «αλάνι» να είσαι και να χεις κάνει τα κουμάντα σου και τα ψιλοπερνάς μπέικα, ακόμα και τότε, το φιλότιμο σου δεν σε αφήνει να να μην συμπάσχεις με τους άλλους .Και ας μην το δείχνεις πάντα. Συμπάσχεις και συμπονάς. Αυτός είναι και ο λόγος που διαβάζεις εδώ και τώρα.

Αυτός είσαι φιλαράκι. Δεν γίνεται να είσαι κάτι άλλο από τα παραπάνω, όσο και αν δεν το δείχνεις ορισμένες φορές.

Αν είχες γεννηθεί στην Δανία, θα ήσουν κάπως διαφορετικός. Σίγουρα δεν θα είχες μπάρμπα στην Κορώνη.

Και αυτό είναι το λιγότερο, αλλά και τόσο σημαντικό, επειδή είσαι Ελλήνας και είσαι το ένα και το αυτό.

Είναι ωραίο να είσαι και να νοιώθεις έλληνας στην σκέψη και στην καρδιά. Είναι λαχτάρα να είσαι έτσι. Γουστάρεις να είσαι έτσι και μαγκιά σου που είσαι.

ΚΑΙ δεν είσαι όμως έτσι…… τελικά

Δεν είσαι διότι κάνεις διατροφή ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ.

Όλα τα παραπάνω για την Ελλάδα και τους Ελληνες, ισχύουν. Όμως επίσης ισχύουν και οι ρημάδες σκέψεις των θεμάτων που σου κατατρώνε την ζωή, το μυαλό, το είναι σου. Ή μήπως το αρνείσαι αυτό;

Είμαστε δαγκωμένοι φαγωμένοι και αποτελούμε ταΐστρες. Ταΐστρες του θηρίου της οικονομίας. Ρε το ευλογημένο, τι θηρίο είναι τούτο, θα μας φάει όλους το άτιμο.

Ρε δεν γίνεται να εμφανιστεί κανάς Θησέας να κάνει κομμάτια τον Μινώταυρο ή ένας Οδυσσέας να μηχανέψει καμιά λύση της προκοπής. Ας μην πιάσω κανένα Αλέξανδρο και Ηρακλή. Ρε συ, κοίτα που θα ξεχαστώ και θα αρχίσω να πετάω !

Μαζεύομαι τώρα φίλε, διότι Θησέα δεν βλέπω μπροστά μου, αλλά ούτε και Ηρακλή μυρίζω. Αυτό που βλέπω είναι μια σάπια καθημερινότητα. Αυτό που ζώ είναι κυρίώς ένα σαβουροφαγείο σκέψεων (μου).

Το σαβουροφαγείο των σκέψεων γεννά ακούραστα και τα πολλά υποσχόμενα σαβουροσυναισθήματα.

ΤΣΑ!

Νάτα και τα σαβουροσναισθήματα. Τι καλά, γίναμε τώρα. ‘Ηταν που ήταν ο εγκέφαλος μου, βομβαρδισμένο τοπίο από τις σκέψεις.. πλακώσανε και τα συναισθήματα τώρα.

Την Σκέψη, την ρουφιάνα, την αντέχω. Στην τελική και στα πολλά, σαβουριάζω το ψυγείο και πέφτω και κοιμάμαι. Κάνω το μοσχάρι. Όπως λεει και το ρητό, Θρέφει ο ύπνος τα παιδιά και ο ήλιος τα μοσχάρια.(και αντίθετα)

Ελα μου ντε, όμως, που σαν έχει να κάνει με το συναίσθημα.! Εκεί δεν παλεύεται εύκολα.. Εκεί μάγκα μου πονάει.

Περισσότερα για τα συναισθήματα δεν θα πούμε. Ισχύει ότι ισχύει και στις σαβουροσκέψεις μόνο που πονάει, επιπλέον. Μια ουσιαστική λέξη που προσδιορίζει την κατάσταση είναι το σκατά, ή σκατά με αυγά.

Περνάμε τώρα σύντομα σε μια επιστημονικο-φιλοσοφικη-μεταφυσική των πραγμάτων.

ΝΑΙ, εκεί περνάμε, διότι τα παραπάνω είναι μέρος και καλά είναι, ως έχουν, μέρος της ζωή μας. Κατ’ ουσίαν είναι η ζωή μας.

Θεωρώ ότι μιλώ με συνανθρώπους μου αληθινά και ντόμπρα. Καθαρά και ξάστερα.

Ετσι, μεταφέρω με απλά, λόγια και έννοιες, τα παρακάτω δεδομένα.

Το πώς είμαστε εξαρτάται και οφείλεται από αυτά που σκεφτόμαστε και νοιώθουμε, σκέψεις και συναισθήματα. Αυτά, τα εισερχόμενα, οι σκέψεις και τα συναισθήματα που λαμβάνουμε-“γεννάμε” μετατρέπονται μέσα μας στα συστατικά των χημικών ενώσεων, που συμβαίνουν κάθε στιγμή στον οργανισμό. (Μεγάλο θέμα η χημεία εντός)

Αναλόγως της ποιότητας των συστατικών των χημικών ενώσεων, παράγονται οι ουσίες, οι οποίες αποτελούν την ΤΡΟΦΗ για τον οργανισμό μας .

Απο αυτά εξαρτάται το πώς θα φαινόμαστε στον ίδιο μας τον εαυτό, «παρατηρώντας» μας. Αυτά βλέπουν και οι γύρω μας, σε μας. Στη γενικότερη στάση και συμπεριφορά μας.

Κατά τον ίδιο τρόπο, με την στερεή μορφή τροφής που λαμβάνουμε από το στόμα προωθούμε μέσα μας και την διαδικασία δημιουργίας των ανάλογως, μ’αυτών που τρώμε, ποιοτικών ουσιών.

Όλα αυτά μαζί, οι ουσίες που λαμβάνουμε από την στέρεη και την μη στέρεη τροφή -σκέψεις και συναισθήματα- καθορίζουν το είναι και το φαίνεσθαι. Το τι και πώς είμαστε και φαινόμαστε. Εδώ, κολλάει και το «είσαι ό,τι τρώς» και άλλα τέτοια παρόμοια. Από αυτά καθορίζεται η κατάσταση της υγείας μας.

Ο οργανισμός είναι ένα χημικό εργοστάσιο. Από τις χημικές ενώσεις που λαμβάνουν χώρα και από τις ουσίες που παράγουν, εξαρτάται σε ποια μορφή/ κατάσταση θα είναι και θα φαίνεται ο καθένας από μας.

Η σαβούρα σκέψεων και συναισθημάτων παράγουν φαρμάκι για τον άνθρωπο, τον δηλητηριάζουν.

Μπορεί να φαίνεται καταρρακωμένος ή το αντίθετο, μπορεί να είναι σε μια αρρωστημένη κατάσταση και με πολλά προβλήματα υγείας ή το αντίθετο, και πάει λέγοντας.

ΣΥΝΕΠΩΣ αντιλαμβανόμαστε όλοι σε τι κατάσταση έχουμε βρεθεί επι του παρόντος, εξαιτίας αυτών που σκεφτόμαστε, νοιώθουμε και τρώμε…

Κυριολεκτικά, είμαστε μπάχαλο ή κάπως έτσι.

Μην ξεχνάμε το σημαντικό, πως ο καθένας μας επηρεάζεται, λαμβάνει από τους άλλους, τροφοδοτείτε και τροφοδοτεί σκέψεις και συναισθήματα, τα οποία διαμορφώνουν την κατάσταση που βιώνουμε εσωτερικά, μέσα μας και εξωτερικά, γύρω μας.

Αυτά, επεκτείνονται σε επίπεδο γειτονιάς, πόλης, χώρας, και συνεχίζει ανάλογα και αναλόγως.

Κάναμε μια επιφανειακή ψυχοσωματική επιστημονικο φιλοσοφική προσέγγιση.

Χρειαζόταν.

Δεν θα επεκταθούμε εκεί, άλλο. Για τις λειτουργίες του εγκεφάλου, των σκέψεων και των συναισθημάτων, μπόλικες πληροφορίες υπάρχουν στο διαδίκτυο και πιθανών να διαβάζουν κάποιοι τώρα που μπορούν να περιγράψουν-μεταδώσουν καλύτερα τα παραπάνω αναφερόμενα.

Πάμε τώρα να κάνουμε λίγο η και περισσότερο σαμματά.

ΠΑΜΕ για αναρχία. Πάμε για τσαμπουκά, μεγάλο τσαμπουκά και πολύ ζόρικο, Αναρχικό.

Πάμε για τον Χριστό. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να αναφέρουμε τον Διόνυσο η τον Απολλώνιο τον Τυανέα, αλλά εγώ ¨πιάνω¨ τον Χριστό διότι τον έχω πιο «εύκολα» στο κεφάλι μου και τον θεωρώ και τον TOP τσαμπουκά. Δεν χαμπαριάζει πουθενά. Τα σπάει κανονικά ΚΑΙ με τον νόμο του Θεού-φύσης, αγκαλιά.

Ο Τύπος αυτός έχει ως μόνιμη διατροφή και αυστηρά δίαιτα, τα καλύτερα των σκέψεων και των συναισθημάτων.

Το τυπάκι αυτό το κορυφαίο λαμβάνει τέτοια ποιότητα ουσιών στον οργανισμό του που πετάει, και, άμα λάχει, περπατά πάνω στο νερό.

Είναι τόσο μάγκας και αλάνης που δεν χαμπαριάζει τίποτα.

Δεν τσιμπάει- τρώει από τα άσχημα γύρω του και τις σειρήνες της καταστροφής. Ούτε από το οικείο περιβάλλον του, που τον προειδοποιούν, ούτε από τους ¨ανωτέρους¨ που τον απειλούν.

Δεν μασάει πουθενά, κρατάει χαρακτήρα, στέκεται ίσιος και προσπαθεί να το μεταδώσει και στους άλλους.

Δεν καταλαβαίνει από όρια και περιθώρια.

Είναι τόσο καλά φαγωμένος και καργαρισμένος από τις καλές ουσίες που τροφοδοτείται, από τα (θεία) εισερχόμενα που του έρχονται φυσιολογικά, από την ίδια την φύση του και ορμάει με την καλύτερη διάθεση και προθέσεις να τους αλλάξει όλους και να τους φέρει στην κατάσταση της θεϊκής -δεν μπορώ να πω κάτι λιγότερο- ύπαρξης και αντίληψης που βρίσκεται ο ίδιος.

Φοβερός μάγκας λέμε. Μέγας ανάρχας με όλη την σημασία της λέξεως. Τα βάζει με όλους και μ’ όλα. Απαιτεί, διεκδικεί, παλεύει, νοιάζεται και είναι σε τέτοια ανώτερη φάση, να το πω, που δεν χαμπαριάζει να δώσει και την ζωή του για να υπερασπίσει τα ιδανικά και τα καλύτερα για όλους.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ – ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ – ΤΟ ΑΤΟΜΟ

Εμείς τι είμαστε; Τι θέλουμε να είμαστε, τι έχουμε σκοπό να είμαστε.

Θα παίξουμε μπάλα στο γρασίδι ή θα συνεχίσουμε να τρώμε το γρασίδι και κουτόχορτο.

Σαν πεινάλες της ελευθερίας αποχαυνωμένοι και καταρρακωμένοι.

Τα πολιτικο – κοινωνικά συστήματα δεν προωθούν την βελτίωση των ουσιών τροφοδοσίας μας, όπως έκαναν ή προσπαθούσαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

Αντίθετα συντηρούν μια μουδιάσμένη/παγωμένη κατάσταση, προωθώντας την σκουπιδοφαγία, με κυρίως πιάτο ΠΑΝΤΑ τον φόβο.

Κινούνται πάντα στα πλαίσια που γνωρίζουν, στα φτωχά πλαίσια που ¨γνωρίζουν¨ σαν συστήματα που είναι.

Δεν έχουν την δυνατότητα να γνωρίζουν περισσότερα, αφού είναι απλά συστήματα. Δεν είναι έμψυχα όντα, δεν μπορούν, να επιδιώξουν κάποια βελτίωση, Την βελτίωση.

Τα πολιτικά συστήματα εκφράζουν και εκφράζονται με λόγο, μέσω κάποιων ανθρώπων που τα υπηρετούν. Υπηρετούν και εργάζονται στα στενά πλαίσια που μπορεί να ελιχθεί κάποιος βρισκόμενος εντός του συστήματος.

Ένα σύστημα είναι απλά ένας τρόπος. Ενας τρόπος λειτουργίας, και μόνο αυτό. Τίποτα παραπάνω. ‘Εχει είπαμε τους ανθρώπους και τους μηχανισμούς του, για να μπορεί να υφίσταται και να λειτουργεί.

Δεν είναι άνθρωπος το ίδιο, δεν είναι οντότητα και ποτέ δεν θα γίνει.

Δεν έχει την παραμικρή δυνατότητα να μιμηθεί-βιώσει τις ιδέες του Χριστού , του Διόνυσου, του Απολλώνιου. Δεν έχει καν την αίσθηση να αντιληφθεί την σοφία και την λάμψη της Αθηνάς και του Απόλλωνα. Ούτε να ¨νοιώσει¨ την ισχύ του Δία.

Αν τολμούσαμε να συγκρίνουμε ένα πολιτικο κοινωνικό σύστημα με κάποιον από τους παραπάνω, αυτό το κακόμοιρο θα εξαφανιζόταν πριν αρχίσει καν η σύγκριση.

Αυτό το κακόμοιρο σύστημα που περιγράψαμε αγαπητοί μου, είναι αυτό το θηρίο που μας έχει κάτω από την πατούσα του τώρα.

Αν θα μπορούσαμε να ακούσουμε τους παραπάνω θεϊκούς ήρωες, το μόνο που θα ακούγαμε θα ήταν τα κλάματα τους, επειδή σκάνε στα γέλια με την κατάντια μας.

Γελάνε γιατί τους φαίνεται αστείο ο ντουβρουτζάς που τρώμε, ενώ γνωρίζουμε, επειδή μας έχουν ήδη περιγράψει ποια είναι η «λύση». Ο σωστός δρόμος και τρόπος.

Αυτά που λες.

Κάπου εδώ το κλείνω το «γράμμα» μου, αναφερόμενος στο μεγάλο μέσο ενημέρωσης που είμαστε εμείς και οι κουβέντες μας, οι προθέσεις μας και στάση μας.

Εμείς έχουμε την δύναμη να μεταδώσουμε και το κάνουμε ήδη, νομίζω. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι, πιο ξεκάθαρος προσανατολισμός και την συμμετοχή μας στο να αλλάξουμε την ίδια μας την ζωή.

Λειτουργώντας με τα συμβατικά μέσα και πλαίσια των social media, ακόμα και αν κάποια απ’ αυτά έχουν ή θέλουν να έχουν κάποια διαφορετική τάση προσέγγισης των αποτελεσμάτων της πολιτικής που ασκείται, πάλι λίγα πράγματα και ίσως μόνο φωνές-κραυγές μπορούν να προσφέρουν, καθώς συμμετέχουν στο σκηνικό που έχει δημιουργήσει η πολιτική, ως έχει εντός συστήματος. ‘

Άρα καταλήγουμε στο σοφό και απλό «πιάσ’ το αυγό και κούρευτο»

Η επανάσταση είναι εδώ, αλλιώς και μέσα μας. Πάντα εδώ ήταν και καρτερεί την ώρα της. Ο Καζαντζάκης που γράφει «να λες, εγώ φταίω για ότι συμβαίνει και εγώ μόνος μου θ’ αλλάξω τον κόσμο» δεν αμπελοφιλοσοφούσε, ούτε μίλαγε μεταφορικά και συμβολικά.

Μια χαρά κυριολεκτικά τα λέει. Το εγώ μόνος μου, φανερώνει την δυναμική που μπορεί να αναπτύξει ο καθένας από εμάς και τις δυνατότητες που έχει από την φύση του.

Θυμηθείτε, αυτά που είπαμε για τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τα παράγωγα και τις ποιότητες τους.

Σκεφτείτε πως αυτά μας ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ολοκληρωτικά, και μην αφήνεστε άλλο στην σαβουροκατανάλωση.

Γλυκειά επανάσταση τώρα! Από τον καθένα χωριστά, και όλοι μαζί. Αναρχία και αλλαγή σκέψεων θέσεων συνειδητοποιήσεων -ουσιών- τώρα επι τούτου.

[Η Αγάπη είναι η “μαγεία”]

Μπορούμε είναι στην φύση μας και στο χέρι μας, είναι επιλογή κατάστασης και ζωής, είναι θέση άποψη και τρόπος ζωής.

Είναι η ίδια η ζωή. Αλλιώς δεν είναι ζωή αυτούσια αλλά απλά βαφτισμένη έτσι μέσα σε ένα καφέ της παρηγοριάς και σε ένα τσιγάρο συμπαράστασης και επιβεβαίωσης ζωής και ύπαρξης.

Ο καπνός καθώς κατεβαίνει στον λαιμό σε καίει και σου θυμίζει πως υπάρχεις για να μην «ξεχνιέσαι». Ένα πράγμα, σαν το τσίμπα με να δω αν είμαι ξύπνιος.

Κάνε ένα τσιγάρο λοιπόν ή τσιμπήσου αν θες και στάσου-σκέψου ποια τελικά είναι τα ουσιαστικά και ουσιώδη.

ΑΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ

Κλείνω και όβερ. Πιτσιρίκο, ευχαριστώ για την φιλοξενία και τη αγία υπομονή.

Κάνω κατάχρηση φιλοξενίας με δυο κείμενα κολλητά σχεδόν. Είμαι επηρεασμένος από την κυβέρνηση που ζητάει πίσω, αναδρομικά χρήματα που έχουν δοθεί πριν μήνες (νέο φρούτο αυτό). Έτσι και γω καταλαμβάνω χώρο στο μπλόγκ σου αναδρομικά διότι είχα καιρό να στείλω σκέψεις μου.

Είναι λίγο μεγάλο το κείμενο. Ισως φανεί και μπερδεμένο. Κάνε ό,τι νομίζεις πιτσιρίκο. Αφού το έγραψα, κρίμα να μην το στείλω.

Εσύ τουλάχιστον θα το διαβάσεις. Δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς. ‘Όπως ο μπάρμαν που βάζει τα ποτά και ψιλοείναι υποχρεωμένος να ακούει την ¨σοφία¨ του καθενός. Χαχαχαχαχα!

‘Αιντε, Χρόνια πολλά με υγεία. Καλά Χριστούγεννα – μέσα μας

(Προσευχή τα βράδια και απολογισμό της μέρας για εκκαθάριση! Χαρίζει καλό ύπνο και ευεργετεί την υγεία)

Όρθιος ορθός /τρελός καλόγερος

(Αγαπητέ φίλε, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν τον Χριστό σαν δάσκαλο, ούτε καν σαν άνθρωπο. Αυτός είναι ο λόγος που τον έκαναν θρησκεία: για να τον ακυρώσουν. Άλλο ο Χριστός, άλλο οι χριστιανοί. Λες σε χριστιανό πως ο Χριστός δεν ήταν χριστιανός και σε κοιτάει σαν καθυστερημένος. Γιατί, για να σκεφτείς, χρειάζεται μυαλό και γνώση. Διαφορετικά, η ελευθερία της έκφρασης δεν έχει κανένα νόημα. Όποιος σκέφτεται σκατά, σκατά θα εκφράσει ελεύθερα. Ο πατριάρχης Βαρθολομαίος -που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Χριστό αλλά έχει πολύ καλές σχέσεις με μαφιόζους ολιγάρχες που δεν θα άρεσαν καθόλου στον Χριστό- είπε χτες πως ο Χριστός ήταν πολιτικός πρόσφυγας. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως τώρα θα αρχίσουν να σταυρώνουν τους πρόσφυγες. Για μένα, ο μεγαλύτερος αναρχικός ήταν ο Διογένης. Γιατί ήταν και …πατριώτης. Πάντως, σήμερα στην Ελλάδα έχουμε αναρχικούς που είναι μικροαστοί και γουστάρουν πολύ τους νόμους του Κράτους. Τέλειο; Φυσικά, το διάβασα όλο το κείμενο. Και ως μπάρμαν έχω δουλέψει. Ανυπόφορο. Οι πελάτες σου πίνουν το αίμα, όχι το ποτό που τους βάζεις. Θα έπρεπε να απαγορεύεται οι πελάτες να μιλάνε στον μπάρμαν. Άδεια θα ήταν τα μπαρ. Όποιος δεν πάει στον ψυχολόγο, πάει στον μπάρμαν. Του έρχεται και πολύ φτηνότερα. Δεν γράφω άλλα, θα πάω βόλτα στον ήλιο. Καλές γιορτές. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.