Η Eldorado Gold μεταφέρει τις Σκουριές στην Βουλγαρία

eldoradoΜε μια αιφνιδιαστική κίνηση, η καναδική εταιρεία Eldorado Gold ανακοίνωσε πως σκοπεύει να μεταφέρει τις Σκουριές στην Βουλγαρία, ενώ σκέφτεται να μεταφέρει στην Βουλγαρία και την υπόλοιπη Χαλκιδική, ώστε να λένε και οι Βούλγαροι “Σαν την Χαλκιδική δεν έχει”.

Η Eldorado Gold αποφάσισε να μεταφέρει τις Σκουριές στην Βουλγαρία, ώστε να γίνεται η εξόρυξη χρυσού εκεί και να μην υπάρχουν αντιδράσεις από την κυβέρνηση που κάνει μαγκιές μόνο στους Καναδούς.

Είναι η πρώτη φορά που μια περιοχή μιας χώρας θα μεταφερθεί σε μια άλλη χώρα αλλά αυτό προβλέπεται από το Μνημόνιο, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Οι Σκουριές θα αποκολληθούν από την Χαλκιδική και θα μεταφερθούν στην Βουλγαρία με μεγάλα ελικόπτερα, οπότε -με το κενό που θα υπάρξει στην περιοχή- θα δημιουργηθούν κι άλλες παραλίες στην Χαλκιδική, για να υπάρχουν ακόμα περισσότερα beach bar να παίζουν Βασιλάκη Καρρά και να γουστάρουμε με τα μύδια που θα χορεύουν με τον στρίνγκο χωμένο μέσα στην κωλοχωρίστρα.

Κανένας από τους Έλληνες εργαζόμενους της Eldorado Gold δεν θα χάσει την δουλειά του, αφού θα μεταφερθούν μαζί με τα ορυχεία στην Βουλγαρία, ώστε να συνεχίσουν να δουλεύουν σαν τα ποντίκια μέσα στη γη και να ψάχνουν για χρυσό, που αρέσει πολύ και στον Γιώργο Πατούλη.

Οι εργαζόμενοι είναι πολύ χαρούμενοι, γιατί η Eldorado Gold σκοπεύει να τους πληρώνει όχι σε λέβα αλλά σε ευρώ -οπότε Μένουμε Ευρώπη-, τα οποία θα κατατίθενται σε βουλγαρικές τράπεζες που δεν υπάρχουν capital controls.

Οι Σκουριές είναι η πρώτη περιοχή της χώρας που μεταφέρεται σε άλλη χώρα αλλά θα ακολουθήσουν και άλλες, οπότε θα έχουμε περισσότερη άπλα, μέχρι να γίνει όλη η Ελλάδα θάλασσα.

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.