Το 2015 ήταν σούπερ!

google analyticsΤο 2015 είχε και τα καλά του. Οι χρήστες του μπλογκ για το 2015 ήταν πάνω από 2,6 εκατομμύρια και τα page views πλησίασαν τα 19 εκατομμύρια. Αυτό είναι ρεκόρ για το μπλογκ και νομίζω πως δύσκολα θα σπάσει.

Καθόλου άσχημα δεν είναι αυτά τα στοιχεία, αν μάλιστα σκεφτείς πως πρόκειται για ένα μπλογκ που ανήκει σε κάποιον που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στην τηλεόραση· στην Ελλάδα, αν δεν έχεις εμφανιστεί στην τηλεόραση, δεν υπάρχεις, γιατί πρόκειται για τη χώρα της βίζιτας και των λούμπεν.

Ένας φίλος μου είπε πως έγραφα συνέχεια τα τελευταία χρόνια για την ανάγκη δημιουργίας εναλλακτικών ΜΜΕ από τους πολίτες, και δεν κατάλαβα πως εγώ το είχα καταφέρει. Ίσως είναι κάπως υπερβολικό αλλά έχει και μια δόση αλήθειας.

Το μπλογκ σκίζει, οι followers στα social media αυξάνονται διαρκώς -αν και μπλοκάρω διαρκώς τους πολλούς καθυστερημένους-, οπότε όλα καλά. Το μόνο κρίμα είναι που αυτά μου συμβαίνουν στην Ελλάδα, και όχι σε κάποια πιο πολιτισμένη χώρα, που θα είχαν και κάποιο νόημα.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους πολλούς καλούς φίλους -τον Ηλία, τον Άρη, τον Βασίλη, την Κωνσταντίνα, τον Χρήστο Χ., τον Σόλωνα και όλους τους υπόλοιπους- που έγραψαν πολύ όμορφα κείμενα για το μπλογκ, κάνοντάς μου παρέα και δίνοντάς μου κουράγιο.

Ευχαριστώ και τους αναγνώστες. Δεν μπορώ να γράφω καλά λόγια για τους αναγνώστες, γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής. Προφανώς και οι αναγνώστες του μπλογκ -τουλάχιστον οι περισσότεροι- έχουν την ευθύνη τους για την άθλια σημερινή κατάσταση της χώρας. Όταν θα έχω κάτι να σας πουλήσω για να βγάλω φράγκα, θα σας γράφω τι γαμάτοι τύποι που είστε, όπως κάνουν διάφοροι σιχαμένοι. Μέχρι τότε, όμως, θα σας λέω ότι είστε για τα μπάζα.

Καλή χρονιά!

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.