Αλέξη, δεν είναι άσχημο το σχέδιό σου

Αγαπητέ Αλέξη, σου ξαναλέω πως δεν μου είσαι καθόλου αγαπητός, αλλά χτες το βράδυ, καθώς σε άκουγα να μιλάς στο Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες και να κατακεραυνώνεις για χιλιοστή φορά την διαπλοκή -στα λόγια μόνο γιατί οι ολιγάρχες είναι κολλητοί σου-, κατάλαβα ποιο είναι το σχέδιό σου για να δραπετεύσεις από την πρωθυπουργία αλλά, παράλληλα, να παραμείνεις στην πολιτική σκηνή και να μην βρεθείς από τα 42 σου να κάνεις τα ψώνια της Περιστέρας.

Αλέξη, αν δεν είχε προηγηθεί η απάτη σου, θα έλεγα χτες το βράδυ “Τι επαναστάτη πρωθυπουργό έχουμε!”. Αλλά δεν είναι να σε πιστεύει κανείς. Το ψέμα και η απάτη είναι στη φύση σου.

Αλέξη, το παίζεις πως συγκρούεσαι με τους ολιγάρχες-καναλάρχες και την διαπλοκή, για να φανεί πως σε έριξαν τα μεγάλα συμφέροντα.

Εσύ θα πέσεις επειδή εξαπάτησες τους πολίτες και ψήφισες το Μνημόνιο που θα έσκιζες αλλά θα φαίνεται πως σε έριξαν οι ολιγάρχες επειδή ήσουν και πολύ επαναστάτης.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα υπάρξουν αρκετά χάπατα που θα πιστέψουν πως σε έριξαν οι ολιγάρχες. Τόσα και τόσα ψέματα έχουν πιστέψει, σε αυτό θα κολλήσουν;

Αλέξη, είναι καλό το σχέδιό σου. Μπορεί να σου βγει.

Πέρασες το Μνημόνιο -αυτή ήταν η αποστολή σου- και τώρα θα δραπετεύσεις από την πρωθυπουργία, προσποιούμενος πως σε έριξαν οι ολιγάρχες.

Μπράβο Αλέξη!

(Επέστρεψα στην Ελλάδα για κάτι χαρτιά και θα πάω στο Σύνταγμα να συμπαρασταθώ στους αγρότες. Τους είδα που κυνηγούσαν τα ΜΑΤ και συγκινήθηκα πάρα πολύ. Έχω φέρει και κάτι ντομάτες από την Κύπρο. Θέλω να της προσφέρω στον Αλέξη, τον επαναστάτη της Αριστεράς.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.