Η Σούζαν Σάραντον αποκαλύπτει πως είναι Ελληνίδα

susan sarandonΣυγκίνηση έχει προκαλέσει σε όλους τους Έλληνες η δήλωση της ηθοποιού Σούζαν Σάραντον πως αισθάνεται και είναι Ελληνίδα. Η δήλωση της καλής ηθοποιού έγινε αμέσως μετά την πρόταση ομάδας προσωπικοτήτων από την Ελλάδα να δοθεί το Νόμπελ Ειρήνης σε μια Ελληνίδα γιαγιά, έναν Έλληνα ψαρά και την Σούζαν Σάραντον, ως εμβληματικές μορφές του εθελοντικού κινήματος των πολιτών που λειτούργησαν στο Αιγαίο και υπεράσπισαν το δικαίωμα των προσφύγων στη ζωή,.

Όπως δήλωσε η Σούζαν Σάραντον, ήταν παντρεμένη με τον Κρις Σάραντον (Χρήστος Σαραντονίδης), ο οποίος είχε ελληνική καταγωγή.

Η Σούζαν Σάραντον είπε πως, πριν γνωρίσει τον Έλληνα Κρις Σάραντον, ήταν μια χαζή Αμερικάνα που δεν είχε ιδέα για τίποτα και έκανε συνέχεια τσιχλόφουσκες.

“Ο Κρις Σάραντον με έκανε άνθρωπο και Ελληνίδα” δήλωσε κλαίγοντας η Σούζαν Σάραντον.

Όπως αποκάλυψε η Σούζαν Σάραντον, ο Κρις Σάραντον είχε αυτό το επίθετο επειδή την είχε σαράντα πόντους.

Μάλιστα, η Σούζαν Σάραντον αποκάλυψε ακόμα πως -εκτός από σαράντα πόντους τσουτσούνι- ο Σάραντον είχε και σαράντα οργασμούς κάθε φορά που έκαναν έρωτα.

“Κόντευα να πνιγώ κάθε φορά που κάναμε έρωτα” τόνισε η Σούζαν Σάραντον, ενώ είπε χαριτολογώντας πως έλεγε στον Έλληνα σύζυγό της πως -εκτός από το επίθετό του- θα έπρεπε να κόψει λίγο και την μαλαπέρδα του.

Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις, η Σούζαν Σάραντον είπε “χώρισα με τον Έλληνα σύζυγό μου επειδή ήταν ανώτερός μου”, ενώ θυμήθηκε πως, όταν αυτός παντρεύτηκε ξανά, του είπε “μα όταν πονέσεις και κλάψεις μια μέρα, που δε θα το `θελα ποτέ, ποτέ αυτό, στα χέρια του κόσμου να βάλεις την βέρα, να μοιραστείτε τον καημό”.

Η Σάραντον είπε ακόμα πως συμφώνησε να δώσει διαζύγιο στον Έλληνα σύζυγό της, μόνο με τον όρο να της επιτρέψει να κρατήσει το επώνυμό του, όπως ακριβώς είχε κάνει και η Γαλάτεια Καζαντζάκη, για να δώσει διαζύγιο στον Νίκο Καζαντζάκη.

Αύριο, η Σούζαν Σάραντον έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα και δήλωσε πως στο εξής θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τον αργαλειό.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.